Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.16

Fortuna

GERMANIA: Bundesliga - Runda 29

De la ora 16:30 pe Opel Arena , Mainz primeste vizita lui Hoffenheim.

Mainz ocupa locul 15 in campionat cu un total de 28 de puncte , la un punct distanta de ultimul loc ce duce in play-off retrogradare. Etapa precedenta le-a scapat victoria printre degete cu ultima clasata , reusind sa deschida prima scorul in minutul 13 prin fundasul Baku , fiind apoi egalati la o faza fixa in minutul 33 , iar in ultimile 55 de minute n-au reusit sa marcheze golul decisiv chiar daca au jucat cu un om in plus , scorul final fiind 1-1.

cota2.ro

Hoffenhem a reusit prima victorie dupa 8 etape in care a adunat doar 3 pct, victoria venind pe teren propriu contra celor de la Koln , scor 3-1 partida fiind una destul de grea pentru gazde.

Ploaie de goluri in ultimile confruntari directe intre Mainz - Hoffenheim, fiind marcate o medie de 4.5 goluri.  

La acest meci , 3 pct pentru Mainz ar fi aur , scapand de emotiile de retrogradare cel putin pana etapa viitoare , dar tinand cont de faptul ca au cea mai slaba aparare , este greu de crezut ca nu va primi gol in acest meci. Pariem la acest meci ambele marcheaza cota 1.45 Fortuna.

Dupa victoria cu Freiburg si remiza cu M'glabdach , Bremen inca mai spera la salvarea de la retrogradare avand 27 de partide jucate pana in acest moment in care a adunat doar 22 de pct. Forma adversarului de astazi ,Schalke , trece printr-o perioada foarte slaba avand doar 1 pct castigat in ultimile 5 partide.

Tinand cont de putinele etape care au mai ramas si forma gazdelor din acest meci , Bremen dupa parerea mea va reusi sa castige cel putin un punct. Pariem la acest meci X2 cota 1.60 Fortuna

REPUBLICA CEHĂ: 1. Liga - Runda 26

Mlada Boleslav pare sa fie victima si in aceasta etapa , dupa infrangerea din etapa precedenta contra liderului Slavia Praga iar pentru aceasta etapa s-a deplasat la ocupanta locului 2 , Plzen, avand aceeasi formula de start , cu lipsa celor 3 fundasi titulari.Jocul celor de la Plzen este unul foarte solid , ultimile 5 victorii find meritate controland partidele in mare masura cu o posesie medie de 60%. In ultimile confruntari directe intre cele doua echipe media de goluri este de 3 . La acest meci pariem peste 2.5 goluri tinand cont de forma gazdelor si problemele de lot ale oaspetilor la o cota de 1.65 Fortuna.

ISRAEL: Ligat ha'Al - Grupă campionat - Runda 27

Batalie pentru locul 3 din play-off-ul compionatului Israelian in aceasta seara intre Beitar Jerusalem si Hapoel Beer Sheva de la ora 20:45.

Beitar ocupa locul 3 in acest play-off cu un total de 49 de pct , cu 5 pct mai mult decat adversarii de astazi. Beitar pe teren propriu nu se descurca foarte bine fata de meciurile jucate pe teren strain , avand un golaveraj de 16-14 ,fiind pen-ultimul loc ce tine de defensiva pe teren propriu. Hopel Beer Sheva are nevoie in aceasta seara de cele 3 pct pentru a mai puea spera la cupele europene in sezonul urmator , asta insemnand ca in acest meci va juca doar pe atac avand ca risc spatiile goale lasate in aparare. Dupa parerea mea la acest meci sansele sa marcheze ambele echipe este destul de mare , un scor 0-0 , pe oaspeti in aceasta seara nu-i va ajua adeloc. Pariem ambele marcheaza cota 1.87 Fortuna.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Mainz vs Hoffenheim
Pronostic:
Ambele Marcheaza
Cota
1.45
Schalke vs Bremen
Pronostic:
X2
Cota
1.60
Plzen vs Mlada Boleslav
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Beitar Jerusalem vs Hapoel Beer Sheva
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
1.87
Cota finala: 7.16
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro