Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.09

Fortuna

'REPUBLICA CEHĂ: 1. Liga - Runda 26

Mlada Boleslav pare sa fie victima si in aceasta etapa , dupa infrangerea din etapa precedenta contra liderului Slavia Praga iar pentru aceasta etapa s-a deplasat la ocupanta locului 2 , Plzen, avand aceeasi formula de start , cu lipsa celor 3 fundasi titulari.Jocul celor de la Plzen este unul foarte solid , ultimile 5 victorii find meritate controland partidele in mare masura cu o posesie medie de 60%. In ultimile confruntari directe intre cele doua echipe media de goluri este de 3 . La acest meci pariem peste 2.5 goluri tinand cont de forma gazdelor si problemele de lot ale oaspetilor la o cota de 1.65 Fortuna.

ISRAEL: Ligat ha'Al - Grupă campionat - Runda 27

Batalie pentru locul 3 din play-off-ul compionatului Israelian in aceasta seara intre Beitar Jerusalem si Hapoel Beer Sheva de la ora 20:45.

cota2.ro

Beitar ocupa locul 3 in acest play-off cu un total de 49 de pct , cu 5 pct mai mult decat adversarii de astazi. Beitar pe teren propriu nu se descurca foarte bine fata de meciurile jucate pe teren strain , avand un golaveraj de 16-14 ,fiind pen-ultimul loc ce tine de defensiva pe teren propriu. Hopel Beer Sheva are nevoie in aceasta seara de cele 3 pct pentru a mai puea spera la cupele europene in sezonul urmator , asta insemnand ca in acest meci va juca doar pe atac avand ca risc spatiile goale lasate in aparare. Dupa parerea mea la acest meci sansele sa marcheze ambele echipe este destul de mare , un scor 0-0 , pe oaspeti in aceasta seara nu-i va ajua adeloc. Pariem ambele marcheaza cota 1.87 Fortuna.


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Plzen vs Mlada Boleslav
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Beitar Jerusalem vs Hapoel Beer Sheva
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
1.87
Cota finala: 3.09
Profit: 20.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro