Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.46

UNIBET

DANEMARCA: Superliga - Runda 25

Astazi de la ora 20:00 , Brondy o intalneste pe propriul teren pe Sonderjyske.

Zarurile erau deja aruncate inaintea pandemiei de COVID 19, Brondby fiind clasata pe locul 5 cu 39 de pct fiind calificata in grupa de play-off , iar oaspetii de astazi ocupa pozitia 11 cu 26 de pct ramanand in grupa de play-out. Obiectivul celor de la Brondy a fost ajungerea in play-off , pentru a se bate la titlu nu se pune problema , acolo ca si in ultimile sezoane batalia se da intre Midtjylland si Copenhaga.

cota2.ro

Acest meci dupa parerea mea este mai mult important pentru oaspeti , tinand cont ca mai sunt 2 etape pana la terminarea sezonului regulat , cateva puncte in plus le-ar fi de mare ajutor pentru a elimina din emotiile din grupa de play-out.

La acest meci pariem X2 cota de 2.12 Unibet

REPUBLICA CEHĂ: Division 2 - Runda 20

De la ora 18:00 incepe partida din liga 2 a Cehiei intre Lisen si Jihlava.

Lisen ocupa locul 9 in campionat cu 25 de pct dintre care pe teren propriu au fost castigate doar 13 pct avand un golaveraj de 19-14 goluri marcate/primite .

Jihlava ocupa locul 4 cu 35 de pct , fiind la egalitate cu Hradec Kralove dar cu un golaveraj mai slab. Jihlava a jucat slab cele doua meciuri dupa intreruperea competitionala, fiind invinsa de Dukla Praga si Varnsdorf cu acelasi scor de 2-1.

Jihlava in deplasare are un joc foarte slab , adunand pana in acest moment doar 8 pct , avand o singura victorie in 9 etape.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori Jihlava reusind sa castige cu 3-0 si 3-2.

Avand 19 goluri marcate pe teren propriu ,Lisen are sanse mari sa marcheze si in aceata seara contra unei echipe care nu reuseste sa adune pct pe teren oaspete. Valoarea lotului echipei Jihlava este peste al gazdelor , oaspetii din aceasta seara avand posibilitatea sa controleze partida din primele minute.

Pariem la acest meci ambele marcheaza cota 1.63 Unibet

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Brondy vs Sonderjyske
Pronostic:
x2
Cota
2.12
Lisen vs Jihlava
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.63
Cota finala: 3.46
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro