Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.65

Fortuna

AUSTRIA: Tipico Bundesliga - Grupă campionat - Runda 23

Astazi de la ora 19:30 din campionatul Austriei avem partida din play-off dintre Sturm Graz si Wolfsberger AC.

Sturm Graz dupa terminarea sezonului regulat s-a clasat pe locul 5 cu 32 de pct avand un golaveraj 37-28. Dintre care pe teren propriu a reusit sa castige doar 14 pct.

cota2.ro

Wolfsberger s-a calificat in play-off dupa locul 4 cu 38 de pct , avand unul din cele mai bune atacuri din campionat marcand 50 de goluri.Wolfsberger este pe locul 4 in top echipa oaspete adunand 20 de pct in 11 etape.

Cele doua echipe s-au intalnit de 4 ori in 2019 , Wolfsberger conducand la meciurile directe cu scorul de 3-1. 

Misiunea celor doua echipe este una destul de dificila , clasarea pe un loc ce duce in Cupele Europene ,dar primele 3 clasate Rapid Viena, Lask si Salzburg au obiectiv castigarea campionatului.

Wolfsberg pe teren oaspete a marcat 23 de goluri in campionat iar la prima participare in Cupa Uefa in acest sezon a facut o impresie frumoasa reusind sa castige 5 pct impotriva unor echipe cu un buget mult mai mare (Roma ,Basaksehir si M'Glabdach) . Cu siguranta dupa aceasta experienta si-ar dori sa o repete si sezonul viitor..

Pariem la acest meci pe Wolfsberger AC castiga meciul cota 2.15

DOTA 2: ESL One - Birmingham (Europa) - Turul câștigătorilor - Semifinale

Astazi de la ora 20:00 se va juca semifinalele turneului Birmingham intre noua echipa ruseasca , VP.Prodigy si Nigma , echipa din care face parte romanul 'w33haa'. Cele doua echipe au jucat foarte bine acest turneu , VP.Prodigy reusind sa se califice de pe prima pozitie din grupa B cu 6 pct , singura infrangere fiind contra lui Alliance. 

Nigma dupa turneele ratate de la ESL si WPL , la acest turneu s-a calificat de pe pozitia 2 din grupa A, singura infrangere fiind contra liderului mondial Team Secret. Totusi a avut o grupa usoara cu majoritatea echipelor clasate top 20-40.

VP.Prodigy are un rating de 1.234 si winrate de 83% fiind clasata pe locul 5 mondial. 

Nigma are un rating de 1.170 si winrate de 59% fiind clasata pe locul 14 mondial.

Chiar daca VP.Prodigy este o echipa noua , jucatorii se cunosc foarte bine , echipa fiind formata din 3 membri care au jucat la Virtus.pro , o echipa din top 10 clasament. Conturile rusilor au un MMR mai mare , iar capitanul '-SAVE' face pick-uri destul de bune de aici ne dam si seama de unde vine si acest winrate de 83%.

Meciul va fi unul echilibrat dar tind sa cred ca victoria in proportii de 95% va fi de partea rusilor.

VP.Prodigy castiga meciul 1.70

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Sturm Graz vs Wolfsberger AC
Pronostic:
Wolfsberger AC castiga meciul
Cota
2.15
VP.Prodigy vs Nigma
Pronostic:
VP.Prodigy castiga
Cota
1.70
Cota finala: 3.65
Profit: 26.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro