Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 37.14

Superbet

Biletul POWER !


cota2.ro

Este sambata si in sfarsit pot spune ca incep sa analizez cu placere partidele deoarece fotbalul de calitate este tot mai prezent.

Astazi am selectat patru partide de fotbal din Spania , Germania si Cupa Italiei .


Incepem cu Bundesliga in Germania acolo unde din punctul meu de vedere unul dintre cele mai spectaculoase meciuri poate fi cel dintre Hertha Berlin vs Eintracht Frankfurt .

In ultimele cinci partide disputate de Eintracht in deplasare au fost cel putin trei goluri iar in ultimele trei partide in deplasare acestia au marcat cel putin doua goluri .

Miercuri au jucat semifinala cupei vs Bayern Munchen si au iesit cu capul sus deoarece jocul a fost unul bun chiar daca au pierdut cu 2 la 1 .

Hertha sosesc dupa o serie de trei partide disputate acasa in care au marcat cel putin de doua ori .

Scot in evidenta faptul ca dupa reluarea campionatului in primele patru etape Hertha a castigat de trei ori ,un egal si nu mai putin de 11 reusite.

Imi place foarte mult un pronostic pentru care Superbet ofera cota excelenta , este vorba de cel putin un gol in prima repriza si cel putin patru goluri in meci, pronosticul poate fi gasit la combo goluri


Ramanem in Bundesliga , F.Dusseldorf vs Dortmund

Este greu de crezut ca in aceste patru etape ramase de disputat Bayern Munchen pot pierde titlul de campioana tinand cont ca au un avantaj de sapte puncte , dar locul doi pe care se afla Borussia Dortmund este in pericol dupa succesul celor de la Leipzig obtinut vineri seara la Hoffenheim .

Din ultimele informatii Halland o sa inceapa pe banca de rezerve dar este foarte posibil sa fie aruncat in lupta in cazul in care Dortmund nu reusesc sa conduca pe tabela de marcaj .

Domnilor pentru acest duel scot din joben un pronostic marca inregistrata , este vorba de victorie Dortmund si in a doua repriza se marcheaza mai multe goluri , acest pronostic se afla la Combo Final 2 si goluri

Cred cu tarie ca in prima repriza cele doua formatii nu vor risca foarte mult , gazdele sunt la retrogradare si cu siguranta o sa vedem un joc defensiv pe cand cei de la Dortmund cred ca vor cauta cat mai multe spatii .

Este foarte posibil un 0-0 sau 0-1 la pauza si un 1-2 sau 1-3 la final , bineinteles aici deja vorbiM de scor corect si nu este simplu dar ideea este ca ma astept sa vedem mai multe reusite in repriza 2.


Spania LaLiga , Mallorca vs Barcelona

Messi , Suarez si Griezmann sunt titulari si nici nu vreau sa ma gandesc la pauza ce a fost sau la un eventual risc ca acesti jucatori pot fi in urma cu pregatirea , conditia fizica etc.

Lupta la titlu este incinsa , Real Madrid se afla la doua puncte in spate si asteapta prima greseala pentru a prelua sefia clasamentului .

Chiar mizez pe un start in forta al echipei oaspete si in acelasi timp o victorie spectaculoasa fara emotii , aleg combo pauza final si goluri


Cupa Italiei , Napoli vs Inter Milano .

Dupa ce in tur echipa din sudul Italiei a castigat la Milano cu 1 la 0 , Inter trebuie sa joace la victorie si din acest motiv Antonio Conte trimite in teren un 3-4-1-2 ofensiv cu Lukaku si Martinez in atac sustinuti din spate de Eriksen

Gatusso incepe si el cu o formatie super ofensiva , un 3-4-3 cu Politano , Insigne si Callejon in atac .

Dupa ce aseara am vazut un 0-0 la Torino intre Juventus si Milan multi vad si acest duel ca unul inchis cu putine reusite , dar eu o sa mizez pe goluri deoarece aceste doua formatii au jucatori cu mare simt al portii .

Cred ca se va juca pe contre cu multe faze de poarta si 3-4 reusite o sa vedem pe tabela de marcaj .

Aleg acelasi combo goluri oferit de superbet si recomand pronosticul cel putin un gol in prima repriza si minim trei goluri in meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hertha vs Eintracht
Pronostic:
I1+ & 4+
Cota
2.90
Dusseldorf vs Dortmund
Pronostic:
2 & I<II
Cota
2.72
Mallorca vs Barcelona
Pronostic:
2/2&3+
Cota
2.15
Napoli vs Inter
Pronostic:
I 1+ & 3+
Cota
2.19
Cota finala: 37.14
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro