Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.75

BETANO

1.Voluntari-Academica Clinceni

Dupa 3 luni de pauza revine si Liga 1.Primul meci ar fi trebuit sa fie ieri dar cum la Botosani este un caz de Covid meciul s-a amanat ,asa ca primul care va redeschide competitia va cel dintre Voluntari si Clinceni.

cota2.ro

Inaintea pauzei fortate Academica se situa pe pozitia 12 cu 14 puncte iar Voluntari pe ultima pozitie cu 12 puncte.Dar ,din punct de vedere al formei echipa gazda statea mult mai bine(in ultimele 5 meciuri avea 3 victorii si 2 remize iar Clinceni 2 victorii ,2 infrangeri si o remiza)

In meciurile directe ,in ultimele 5 Voluntari a castigat de 3 ori iar Clinceni o singura data.Cifrele nu tin cu echipa gazda cand vorbim de meciurile jucate pe teren propriu.S-au intalnit de 3 ori unde doar o data a scos un egal in rest doua infrangeri la limita.

Din punct de vedere valoric sunt foarte apropiate : Voluntari 9 mil euro iar Academica 6 mil euro.

Pont: Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat ,nu cred ca vom vedeam prea multe goluri si de aceea aleg sa merg pe o dubla .Voi merge pe gazde pentru ca au mare nevoie de puncte daca vor sa scape de retrogradare.

2.Mallorca-Barcelona

Primul meci si aici pentru ambele echipe dupa lunga pauza.Un meci totusi mult mai simplu din punctul meu de vedere.Se intalnesc doua echipe foarte diferite.In clasament Barcelona se afla pe prima pozitie cu 58 de puncte iar Mallorca pe locul 18 cu 25 de puncte.

Cifrele sunt de partea Barcelonei inaintea acestui duel.Ultimele 6 meciuri directe au fost castigate de oaspeti iar in ultimele 2 au inscris de 10 ori( 5-0 si 5-2).Ultimul meci castigat de Mallorca impotriva Barcelonei s-a intamplat in 2009.

Pont:Nu ma gandesc la alt rezultat decat la o victorie din partea oaspetilor dar pentru ca au cota mica o voi combina si la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Voluntari vs Academica Clinceni
Pronostic:
1x
Cota
1.27
Mallorca vs Barcelona
Pronostic:
2 & P1.5g/meci
Cota
1.38
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro