Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.54

Superbet

Leganes și Valladolid se întâlnesc într-un meci cu miza pentru subsolul clasamentul. Leganes ocupa locul 19 cu 23 de puncte, la 3 puncte de primul loc deasupra liniei ocupa de Celta Vigo și la 6 puncte de adversarii de astăzi, care ocupa locul 15 cu 29 de puncte. Leganes are nevoie de victorie ca de aer în condițiile în care etapa viitoare se va deplasa pe Camp Nou.

Inaintea întreruperii campionatului Leganes tocmai câștigase la Villareal cu 2-1 și se afla într-o forma decenta, în timp ce Valladolid înregistrase 3 înfrângeri în ultimele 4 jocuri.

cota2.ro

Ultimele 5 meciuri directe s-au încheiat cu 4 victorii pentru gazdele de astăzi, 1 meci terminându-se la egalitate.

Leganes nu-și permite pași greșiți și pe teren propriu se poate bate de la egal la egal cu o echipă care a reușit sa marcheze doar 9 goluri în meciurile din deplasare în acest sezon.

Barcelona se deplasează la Mallorca și nu se poate gândi decât la cele 3 puncte. Oaspeții s-au impus în 10 din ultimele 12 întâlniri directe, iar în ultimele 3 meciuri directe i-a marcat Mallorcai cel puțin 4 goluri, Messi reușit un hat-trick în meciul tur încheiat 5-2.

Principalele guri de foc ale Barcelonei vor fi pe teren și nu vad cum Mallorca ar putea pleca cu ceva din acest meci. Victorie Barcelona.

Celta Vigo și Villareal se întâlnesc de la ora 18 într-un meci interesant ce se anunță spectaculos. Celta se lupta pentru menținerea în primul eșalon, fiind prima linie, având însă un avantaj infim, de doar 1 punct peste Mallorca, prima formație care retrogradează.

Villareal lupta pentru un loc de Europa League, iar cu o victorie în aceasta seara s-ar apropia la 2 puncte de Valencia, care este pe 7.

Celta n-a mai pierdut acasă de 6 meciuri, în timp ce Villareal are 3 înfrângeri și 1 egal în ultimele 5 meciuri din deplasare.

Meciurile dintre cele doua au fost mai mereu spectaculoase, în 4 dintre ultimele 5 meciuri ambele echipe reușind sa marcheze.

Vad un meci spectaculos și în aceasta seara.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leganes vs Valladolid
Pronostic:
1x
Cota
1.33
Mallorca vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.28
Celta Vigo vs Villareal
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.49
Cota finala: 2.54
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro