Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

BETANO

1.CFR Cluj-FCSB

De la 20.00 avem mare derby in Romania.Echipa lui Dan Petrescu are sansa sa se distanteze la 7 puncte de FCSB si titlul ar fi foarte aproape.Pe de alta parte FCSB daca va castiga cele 3 puncte s-ar apropia la doar 1 punct de CFR si lupta la titlu cred ca s-ar da in ultima etapa.Prin urmare meciul este extrem de important pentru ambele echipe.

cota2.ro

In perioada de pregatire CFR s-a prezentat foarte bine reusind chiar in ultimul meci cu Gaz Metan un 6-1 pe cand FCSB a bifat 2 infrangeri cu echipe mult mai slabe.

Acum,in meciurile directe goluri nu prea avem in schimb cartonase foarte multe de ambele parti un pronostic pe care tind si eu in seara asta sa-l joc.

Pont: Clar, vom avea un meci de care pe care si cu siguranta cartonasele vor fi multe.Asa ca ,acesta va fi pariul meu unde la Betano pe un Over 5.5 avem o cota de 1.28.

2.Real Madrid-Eibar

Primul meci pentru ambele echipe dupa pauza fortata.Real Madrid se afla pe locul 2 cu 56 de puncte iar Eibar pe locul 16 cu 27 de puncte.Aseara ,Barcelona a reusit sa castige cele 3 puncte si s-a distantat la 5 puncte fapt care face sa fie foarte important meciul pentru cei de la Real.

Inainte de pauza niciuna din cele doua nu era intr-o forma buna,aveau cate o victorie in ultimele meciuri disputate dar in meciurile directe Real are totusi cifre mai bune (4/5 castigate)

Pont: Clar o sa joc solist acest meci,am toate motivele.Pentru o cota mai mare ar merge combinat si cu goluri.Cred ca Real va inscrie in ambele reprize.

3.Cadiz-Vallecano

In liga 2 spaniola avem o intalnire intre ocupanta primei pozitii Cadiz si ocupanta locului 9 Vallecano, un meci foarte important mai ales pentru echipa gazda.Cadiz este la doar 1 punct diferenta de Zaragoza echipa de pe locul 2 si de aceea nu trebuie sa faca vreun pas gresit.

Din punct de vedere al formei ambele sunt cam in aceeasi situatie (cate doua victorii in ultimele meciuri jucate).Un lucru important e ca in deplasare la Vallecano predomina remizele(vine dupa 4 consecutive)

Pont: Vom avea cu siguranta un meci foarte echilibrat,nu cred ca vom vedea prea multe goluri si de aceea aleg o dubla.Cum am spus si mai sus Cadiz trebuie sa obtina cel putin 1 punct.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
P5.5 cartonase
Cota
1.28
Real Madrid vs Eibar
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cadiz vs Vallecano
Pronostic:
1x
Cota
1.37
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro