Ponturi Pariuri Baschet Barcelona vs Joventut

BETANO

Spaniolii au preluat modelul german și la baschet, astfel că finalul sezonului competițional din Liga Endesa găsește echipele repartizate în două grupe care se vor desfășura în La Fonteta, casa celor de la Valencia.


cota2.ro

Chiar și așa, marile favorite rămân Real Madrid și Barcelona, echipa catalană debutând împotriva celor de la Joventut, într-o partidă ce ne poate aduce profit. 


Barcelona de anul acesta mi se pare fără îndoială cea mai puternică din ultimii ani, cu jucători extraordinari atât în primul 5 precum Mirotic , Higgins, Hanga, Claver sau Tomic, dar și cu o bancă de unde Abrines, Ribas sau Oriola pot schimba soarta oricărei partide. Practic, o "adunătură de vedete " gata să spargă hegemonia din ultimii ani a celor de la Real Madrid. 


"Barca" este o echipă spectaculoasă, cu o medie în jur de 90 puncte/meci, iar adversarul din această partidă îi convine de minune, Joventut fiind o echipă cu un ritm foarte alert în care Prepelic sau Zagars finalizează repede fazele. Trebuie reținut că Joventut a primit cel puțin 90 puncte în 8 din ultimele 9 partide disputate, astfel că o nouă partidă spectaculoasă intre cele două, în care Barcelona să depășească 91 de puncte nu ar fi o surpriză. Cotă 1.80

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona vs Joventut
Pronostic:
Barcelona - peste 91,5 puncte
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro