Ponturi Pariuri Baschet Real Madrid Baloncesto vs Gran Canaria

UNIBET

Baschetul a revenit și în Spania, campioana din Liga Endesa urmând să se decidă în Valencia, pe cocheta arenă La Fonteta. 


cota2.ro

După ce ieri Barcelona a tremurat pe final cu Joventut, reușind totuși să înscrie 96 puncte și să ne facă pariul "verde", astăzi intră în scenă și cealaltă favorită, echipa care a dominat competiția internă în ultimii ani, Real Madrid Baloncesto, într-o partidă cu Gran Canaria.


Trupa lui Pablo Laso traversa o formă bună inainte de pauza generată de COVID, având 12 victorii consecutive, meciuri în care au depășit de 9 ori limita de 90 puncte. Principalul atu al echipei din capitală il reprezintă omogenitatea, Campazzo, Rudy Fernandez, Felipe Reyes, Jaycee Caroll, Thompkins, Tavarez sau vedeta Llull fiind deja de mulți ani împreună. Acestora li s-au adăugat Randolph, Laprovitola sau Deck, una peste alta Real Madrid având un lot extraordinar plin de vedete.


De cealaltă parte, Gran Canaria rămâne aceeași echipă imprevizibilă ca anii trecuți, o echipă care în meciurile cu echipele tari se mobilizează destul de bine și participă la spectacol.  


Pofta de baschet a fost mare, toți marcatorii de la gazde sunt apti, Real Madrid are toate condițiile să depășească limita de 87,5 puncte și să ne aducă profit.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Madrid Baloncesto vs Gran Canaria
Pronostic:
Real Madrid- peste 87,5 puncte
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro