Ponturi Pariuri Baschet San Pablo Burgos vs Real Madrid Baloncesto

BETANO

Continuăm ponturile din baschetul spaniol, acolo unde am "nimerit" primele pronosticuri, cu meciul dintre San Pablo Burgos și campioana en-titre Real Madrid Baloncesto.


cota2.ro

 Ca și celelalte partide din acest tip de play off desfășurat din cauza COVID 19, întâlnirea va avea loc pe La Fonteta din Valencia, începând cu ora 16.30. 


Burgos este o echipă fără un obiectiv clar, o echipă nou apărută în baschetul spaniol, de mijlocul clasamentului, care a impresionat în acest sezon din Liga Endesa prin stilul spectaculos impus de antrenorul Penarroya. Cu brazilienii Lima și Benite în mare formă, Burgos a început foarte bine acest mini sezon, cu o victorie 92-86 cu Zaragoza într-un meci în care pleca clar cu a doua șansă. 


După victoriile celor de la Barcelona și Baskonia, principalele contracandidate la titlu, Real Madrid trebuie să își respecte blazonul și să treacă usor de o formație cu care a câștigat toate meciurile din istorie. Trupa lui Pablo Laso a fost inconstantă în victoria de acum 2 zile cu Gran Canaria, marcând 37 de puncte în primul sfert și doar 11 în cel de-al 3-lea. Lotul arată extraordinar, existând cel puțin 12 jucători "top class" care pot face diferența oricând. Sergio Llull si Caroll sunt cei mai buni marcatori de la reluare, cu cate 19 puncte. 


În toate cele 6 partide directe din scurta istorie a întâlnirilor, Real Madrid a înscris minim 90 de puncte, media fiind mult mai sus, undeva la 99 de puncte, lucru destul de rar întâlnit în Europa. În meciurile cu Burgos din 2019 madrilenii au depășit 100 de puncte și cred că au forța să depășească și astăzi limita de 91,5 puncte. Cotă bună, 1.90 la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
San Pablo Burgos vs Real Madrid Baloncesto
Pronostic:
Real Madrid Baloncesto- peste 91,5 puncte
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro