Ponturi Pariuri Baschet Valencia Basket vs Zaragoza

BETANO

O alta partidă ce ne poate aduce profit din Liga Endesa, încheie ziua de baschet de la ora 22.30 și se dispută între Zaragoza si gazda turneului, Valencia. 


cota2.ro

 

Valencia a primit o șansă mare din partea federației prin disputarea turneului final pe propria arenă și ceea ce părea că este doar un sezon de tranziție, se poate transforma într-o surpriză plăcută. Toți jucătorii de bază din ultimii ani au rămas la "lilieci", Abalde, Sastre, Tobey, Van Rossom, Doornekamp sau veteranul Dubljevic fiind capabili să învingă pe absolut oricine pe La Fonteta. Victoria la 16 puncte din prima partidă cu MoraBanc Andorra, fac din Valencia o echipă de luat în calcul chiar și pentru titlu. 


Zaragoza face unul dintre cele mai bune sezoane din ultimul deceniu, reușind să se plaseze pe un nesperat loc 3 inainte de pauza generată de COVID, cu un bilanț foarte bun de 16-7. Văzută drept o posibilă surpriză, cu un lot echilibrat însă destul de subțire valoric, din care se remarcă argentinianul Brussino, neamțul Benzing sau canadianul Ennis, trupa pregătită de Fisac va avea însă viață grea în condițiile în care meciurile se vor desfășura din 2 în 2 zile. Zaragoza a pierdut prima partidă din grupă, 92-86 cu Burgos.


Pe această arenă, Valencia a câștigat mereu la diferențe mari meciurile cu Zaragoza. Din 2017, de când "liliecii" au format o echipă puternică și în baschet, cea mai mică diferență a fost de 15 puncte. Merg pe o victorie lejeră, la cel puțin 9 puncte diferență, cotă 1.80.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Valencia Basket vs Zaragoza
Pronostic:
Valencia Basket victorie cu h -8,5 puncte
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro