Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.75

Superbet

1.Liverpool-Crystal Palace

Meci foarte important pentru cormorani,o victorie in seara asta combinata cu un esec a lui City pe terenul celor de la Chelsea ii face matematic campioni dupa o pauza de 30 de ani.

cota2.ro

Meciul din etapa trecuta pentru cormorani a fost asa de acomodare,chiar daca au avut o posesie zdrobitoare nu au reusit sa se impuna.Crystal ,pe de alta parte a inceput foarte bine,s-a impus in deplasare la Bournemouth cu 2-0.

Din punct de vedere al formei tot Crystal sta mai bine,in ultimele 5 meciuri are 4 victorii si doar o infrangere pe cand Liverpool 3 infrangeri,o remiza si o victorie.

In meciurile directe,cel putin in ultimele 5 Liverpool s-a impus de fiecare data.12 din ultimele 15 partide oficiale ale echipei Crystal s-au terminat cu U2.5g/meci.

Pont: Au o sansa mare etapa asta sa castige campionatul si cred ca vor da totul pentru cele 3 puncte.Prin urmare solistul pe gazde este indiscutabil.

2.Atalanta-Lazio

In seara asta de la 22.45 avem un duel intre cele mai bune atacuri din campionat.Un meci important pentru ambele echipe.

Clasament:

  • Lazio locul 2 cu 62 de puncte
  • Atalanta locul 4 cu 51 de puncte

Din punct de vedere al formei ambele stau excelent.

  • Lazio : W W W W W
  • Atalanta : W W W W W

In meciurile directe,cel putin in ultimele 7 s-au inscris 29 de goluri,o medie de 4 meci.EXTRAORDINAR din punctul meu de vedere.

Atalanta e neinvinsa in ultimele 5 meciuri cu Lazio(2 victorii si 3 remize) iar Lazio nu a pierdut in ultimele 9 deplasari din Seria A.

Prin urmare,dupa toate aceste statistici trebuie sa ne asteptam la un meci cu multe goluri la un meci spectaculos.Asa ca pronosticul meu va fi GG sau 3+.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Crystal Palace
Pronostic:
1
Cota
1.37
Atalanta vs Lazio
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.28
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro