Ponturi Pariuri Baschet Real Madrid Baloncesto vs Zaragoza Basket

UNIBET

După înfrângerile surprinzătoare cu San Pablo Burgos și MoraBanc Andorra, campioana si principala favorită la un nou titlu în liga spaniolă de baschet, Liga Endesa, Real Madrid Baloncesto, nu își mai permite pași greșiți.


cota2.ro

Se pare că arena din Valencia nu este de bun augur pentru super vedetele lui Pablo Laso, care are la dispoziție absolut tot lotul valid, putând forma lejer două echipe top class, dacă ținem cont de faptul că jucători precum Sergio Llull, Thompkins, Caseur ori Laprovitola prind doar câteva minute pe parchet.


Nimeni nu se aștepta ca sistemul de disputare al acestui play off poate pune probleme campionilor, mai ales că au fost repartizați într-o grupă mult mai ușoară decât cealaltă, cu Barcelona, Baskonia, Unicaja ori Tenerife. 


Zaragoza a făcut un sezon mare inainte de pandemie, fiind pe un nesperat loc 3 după Barcelona si Real. Speranțele s-au cam stins însă pentru echipa pregătită de Fisac, care a obținut o singură victorie în primele 4 partide, acum două zile cu Gran Canaria. Argentinianul Brussino, canadianul Ennis și neamțul Benzing sunt cei mai importanti jucători de la Zaragoza.  


Real Madrid a câștigat 27 de partide din 30 meciuri cu Zaragoza si cred că astăzi vom asista la o răbufnire de orgoliu din partea campionilor si la o victorie la cel puțin 11 puncte diferență. Succes.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Madrid Baloncesto vs Zaragoza Basket
Pronostic:
Victorie Real Madrid Baloncesto -10,5 puncte
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro