Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.72

UNIBET

Chindia vs Poli Iași


cota2.ro

Singurul obiectiv pentru ambele echipe e lupta pentru supravietuire in liga 1. Dupa ce Poli Iași a clacat serios in primul meci din seminafinalele cupei României contra celor de la Sepsi, acum se poate focusa pe meciurile din play out. Rednic a odihnit cativa jucatori importanti pentru acest meci, fiind increzator ca vor putea face fata fara Frasinescu, Omoh si Breeveld. Rusu va ramane in poarta iesenilor desi a făcut meciuri destul de slabe. Ambele echipe vor fi motivate si circumspecte in ceea ce priveste partea ofensiva.

Chindia a marcat in 9 din ultimele 10 meciuri jucate acasa, iar Iasiul nu a câștigat nici un meci de la reinceperea sezonului.


Trabzonspor vs Ankaragucu

Trabzonspor se afla pe locul 2, la puncte diferenta de Basaksehir, si la 4 puncte diferenta de locul 3, Sivasspor. Puteti observa și voi ca in primele 3 echipe nu se enumera vreo putere ca Galatasaray, Fenerbahce sau Besiktas.

Ankaragucu se afla pe ultimul loc in super lig, in care a reusit sa acumuleze doar 24 de puncte in cele 28 de etape disputate.

Un handicap major pentru oaspeti este ca nu vor juca fara 2 titulari, ambii cu cartonas rosu, Lukasik si Stelios Ktsiou.


Golgheterii gazdelor, Sorloth (19goluri si 8 asisturi) si Nwakaeme cu 11 goluri si 6 asisturi vor fi prezenti in primul 11 pentru a obține cele 3 puncte puse in joc.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Chindia Târgoviște vs Poli Iasi
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.25
Trabzonspor vs Ankaragucu
Pronostic:
1 solist
Cota
1.38
Cota finala: 1.72
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro