Ponturi Pariuri Fotbal Ss Lazio Roma vs Fiorentina

BETANO

Lazio si Fiorentina se întâlnesc în cel mai tare meci al zilei din Seria A, pe Olimpico din Roma, de la ora 22.45.


cota2.ro

Lazio a pierdut o șansă mare de a continua lupta pentru titlu cu Juventus, etapa trecută la Bergamo, acolo unde a pierdut cu 3-2 după ce în minutul 11 conducea cu 2-0. E clar că acest lucru va afecta mult psihicul jucătorilor pregătiți de Simone Inzaghi care lăsând la o parte sincopa cu Atalanta, fac un sezon senzațional, fiind pe locul 2 și având un singur eșec în 2020, chiar cel de etapa trecută. Pe propria arenă Laziali au 12 victorii în ultimele 13 partide și conduc ierarhiile individuale prin Immobile cu 27 goluri si Luis Alberto cu 13 pase decisive.


De cealaltă parte, Fiorentina face un sezon slab, fiind abia pe locul 13, la nu mai puțin de 31 de puncte de adversara sa. Demisia lui Montella nu a adus mari schimbări pentru echipa "Viola" care vine după un egal dezamăgitor pe teren propriu cu retrogradata Brescia. Chiar și așa, Iachini are la dispoziție un lot foarte puternic cu jucători mult peste locul din clasament precum Ribbery, Chiesa sau Vlahovic.


Merg pe o partidă spectaculoasă și mă bazez în principal pe dezamăgirea celor de la Lazio care au pierdut în opinia mea titlul la Bergamo. Fiorentina are jucători capabili să înscrie la Roma astfel că un meci de over 2,5 goluri este probabil.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ss Lazio Roma vs Fiorentina
Pronostic:
Over 2,5 goluri
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 6.93
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro