Ponturi Pariuri Baschet Barcelona vs San Pablo Burgos

UNIBET

Se va schimba campioana in Liga Spaniolă de baschet, după ce Real Madrid nu a reușit să se califice în semifinale, pierzând incredibil cu două echipe la prima vedere modeste, San Pablo Burgos și Mora Banc Andorra. 


cota2.ro

Pentru titlu au rămas să se lupte Barcelona, Burgos, Valencia si Baskonia, cu echipa catalană având prima șansă.  


Barcelona a terminat pe primul loc sezonul inainte de începerea pandemiei și spre deosebire de rivala sa din capitală și-a respectat blazonul și în acest mini turneu, reușind să se califice lejer in semifinale, dupa 4 victorii și o înfrângere în care titularii au fost odihniți. Așa cum am spus și inainte de începerea turneului, Barcelona de anul acesta arată foarte bine, cu jucători de mare valoare pe ambele faze, cu Hanga impecabil în defensivă și Mirotic ori Higgins decisivi în momente cheie. 


San Pablo Burgos, locul 10 in liga Endesa înaintea pauzei generate de coronavirus este fără îndoială marea surpriză a sezonului, reușind pentru prima dată în istorie să se califice în semifinale, eliminând chiar pe Real Madrid după victoria din meciul direct . Calificarea este cu atât mai dramatică, cu cât formația pregătită de Joan Penarroya era condusă cu 10 puncte la începutul sfertului 4, în ultimul meci cu Andorra, când a ieșit la rampă brazilianul Benite. Burgos este o echipă extrem de spectaculoasă, toate meciurile sale de aici terminându-se cu cel puțin 170 puncte marcate.  


Diferența va fi făcută de prospețimea jucătorilor, Barcelona având o bancă mult mai puternică care va conta mult în condițiile în care formațiile au jucat 5 meciuri în 8 zile . Sârbul Pesic este un antrenor experimentat, obișnuit cu meciurile cu miză, iar formația catalană nu își permite să rateze titlul după ce au "scăpat" de Real. Mizez pe o victorie destul de clară a Barcelonei.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Barcelona vs San Pablo Burgos
Pronostic:
Victorie Barcelona (-8,5 puncte )
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro