Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

BETANO

1.CFR Cluj-Craiova

Un meci foarte important pentru ambele echipe.De fapt meciul din seara asta poate decide in mare masura campioana.Daca CFR va castiga partida se poate distanta la 7 puncte de Craiova si mi-e greu sa cred ca o mai poate depasii cineva.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei ambele stau bine,CFR vine dupa 4 victorii consecutive iar Craiova dupa 2 castigate ambele la limita cu 2-1.

Cele doua echipe s-au intalnit pana acum de 22 de ori,CFR a castigat 9 dintre ele iar Craiova 6.In ultimele 5 CFR s-a impus de 3 ori iar Craiova o data in 2019 un 2-0.

Trebuie subliniat faptul ca in meciurile de pe teren propriu cel putin in ultimele 5 ,CFR nu a pierdut decat 2 puncte,au 4 victorii si o singura remiza.

Pentru mine e simplu meciul asta chiar daca avem parte de un derby.Craiova de regula cu echipele mari mereu se incurca si avand in vedere forma de invidiat a gazdelor nu cred ca vor face mare lucru nici astazi.Prin urmare o sa merg un DNB pe gazde.Craiova s-ar multumi si cu un egal in seara asta si in acest caz voi primii o cota de 1.

2.Napoli-Spal

Un meci simplu din punctul meu de vedere.Avem o intalnire intre castigatoarea Cupei Italiei si penultima echipa din clasament.Meciul este foarte important pentru echipa gazda.Cu 3 puncte astazi s-ar putea distanta de locurile 8-10 ,pozitii care nu iti permit o calificare in Europa.Pe langa asta s-ar putea apropia doar la 3 puncte de Roma de locul 6.

Din punct de vedere al formei nu cred ca mai are rost sa vorbim.In ultimele 5 meciuri jucate Napoli are 3 victorii si 2 remize iar Spal o victorie si restul numai infrangeri.

Acum,chiar daca pare un meci simplu nu cred ca vom avea parte de prea multe goluri.In ultimele 3 meciuri directe jucate pe teren propriu ,Napoli nu a reusit sa se impuna decat la limita,de fiecare data 1-0.

Prin urmare o sa joc simplu 1 solist chiar daca nu avem o cota foarte mare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Craiova
Pronostic:
DNB1
Cota
1.35
Napoli vs Spal
Pronostic:
1
Cota
1.33
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro