Ponturi Pariuri Fotbal Academica Clinceni vs Sepsi OSK

UNIBET

Academica Clinceni si Sepsi OSK isi dau intalnire in aceasta dupa amiaza. Echipa din Clinceni ocupa locul 10, la 5 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Politehnica Iasi. De partea cealalta Sepsi ocupa locul 9 cu 24 de puncte.

Academica Clinceni vine dupa 3 victorii consecutive 0-1 la Iasi, 1-0 cu Chindia si etapa trecuta 0-1 la Hermanstadt, rezultate ce ne arata jocul foarte inchis acelor din Clinceni, uitandu-ne pe statistici vedem ca in nici un meci din ultimele 3 echipa a fost depasita la capitolul posesii, suturi sau cornere.

cota2.ro

Sepsi este o echipa deschisa ce vine dupa un 3-3 pe teren propriu impotriva celor de la Viitorul, liderul detasat al acestui Play-out. De la reluarea dupa pauza cauzata de Covid-19, Sepsi a marcat 8 goluri si a primit 7 goluri in 4 meciuri.

O victorie a celor de la Sepsi are o cota atractiva de 2.30, insa o zi mai putin inspirata in ofensiva, avand in vedere si caldura care va fi la ora meciului colaborata cu un gol din partea gazdelor va face din acest meci unul dificil pentru oaspeti. Cu gandul ca Sepsi va ataca inca din primele minute ale jocului, acestia dorind sa-si asigure ramanerea in prima liga fara emotii, urmand a se concentra pe finala cupei Romaniei am ales un pronostic in care am mare incredere.

Sepsi sa aiba minim 5 cornere in meci. In ultimul meci jucat acasa de Academica Clinceni si castigat cu 1-0 in fata celor de la Chindia Targoviste, oaspeti au beneficiat de nu mai putin de 8 lovituri de colt.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Academica Clinceni vs Sepsi OSK
Pronostic:
Sepsi peste 4.5 cornere
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 6.48
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro