Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.99

BETANO

1.West Ham-Chelsea

De la 22.15 avem un meci important pentru ambele echipe in Premier League.Gazdele sunt aproape de linia retrogradarii la egalitate de puncte cu locurile 18 si 19 iar Chelsea poate urca pe locul 3 in cazul unei victorii.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei sunt foarte diferite,gazdele au o singura victorie in ultimele 12 meciuri disputate iar oaspetii au 6 victorii consecutive.Totusi in deplasare in ultimele 5 jucate ,Chelsea s-a impus doar o singura data in rest 3 infrangeri si o remiza.

West Ham in ultimele 3 meciuri nu a reusit sa inscrie vreun gol iar Chelsea a primit doar doua goluri in ultimele sase jocuri oficiale.

Prin urmare nu o sa merg solist pe Chelsea chiar daca este favorita si voi alege un pronostic pe cartonase.

2.Voluntari-Chindia Targoviste

De la ora 20.00 in Liga 1 avem o intalnire intre doua echipe care din punct de vedere al formei sunt foarte diferite.Voluntari vine dupa 4 victorii consecutive iar Chindia dupa 2 infrangeri.In ultimele 5 jucate,Chindia nu a reusit decat 2 victorii.

In meciul din seara asta oaspetii se vor prezenta cu un antrenor nou cu Emil Sandoi dupa ce saptamana asta s-au despartit de Viorel Moldovan.

In clasament Voluntari este pe locul 9 cu 24 de puncte iar Chindia pe penultima pozitie pe 13 cu 17 puncte dar si cu un meci in minus.

Pont: Merg pe o dubla pe gazde pentru ca sunt intr-o forma mare reusind dupa pauza fortata sa castige toate meciurile.

3.Inter-Brescia

In Seria A avem incepand cu ora 20.30 un meci simplu din punctul meu de vedere.Inter intalneste pe teren propriu penultima echipa din clasament pe care a tot invins-o in ultima perioada.

Din punct de vedere al formei niciuna nu straluceste,Inter doar 2 victorii in ultimele 5 meciuri disputate iar oaspetii 2 remize in rest infrangeri.

Sanse la titlu mai sunt doar teoretice pentru gazde dar avand in vedere ca duelurile directe cu liderul le-a pierdut eu cred ca sansele sunt aproape de 0.

In etapa trecuta Inter a jucat foarte slab dar cele doua 2 goluri dupa minutul 80 au facut ca rezultatul final sa fie 2-1.

S-au mai intalnit pana acum de 22 de ori din care 16 au fost castigate de gazde,oaspetii reusind doar o data sa se impuna.

Prin urmare o sa merg 1 solist acest meci chiar daca Inter nu este intr-o forma buna cum am specificat si mai sus.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
West Ham vs Chelsea
Pronostic:
P2.5 cartonase
Cota
1.34
Voluntari vs Chindia Targoviste
Pronostic:
1x
Cota
1.22
Inter vs Brescia
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 1.99
Profit: 5.94
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro