Ponturi Pariuri Fotbal Kristiansund vs Molde

UNIBET

Kristiansund si Molde isi dau intalnire in cadrul etapei a5-a din prima liga Norvegiana. Molde este campioana entitre iar in acest sezon a inceput excelent cu 4 victorii, daca ne uitam si la meciurile amicale premergatoare inceperi campionatului Molde are 6 victorii la rand si 12 victorii cu 1 egal si o infrangere in toate meciurile jucate in 2020. O foma excelenta pentru echipa antrenata de Erling Moe. In aceste 4 jocuri ale sezonului 2020, Molde a marcat 12 goluri si a primit 4 ocupand pozitia a2a in clasament in spatele celor de la Bodo/ Glimt care au un meic in plus.


cota2.ro

Kristiansund a terminat sezonul trecut pe locul 6 cu un golaveraj 41-41 dupa 30 de etape. In meciurile de acasa din sezonul trecut ei au pierdut doar 3 meciuri, castigand 8 si terminand la egalitate in 4 meciuri, un golaveraj acasa de 31-16 in 15 meciuri.

In acest sezon, Kristiansund au reusit 2 egaluri si 2 victorii, etapa trecuta castigand 1-2 la Mjondalen, dupa 4 meciuri Kristiansund are un golaveraj de 11-5.


In sezonul trecut gazdele si-au asigurat victoria, in meciul tur Kristiansund sa impus 3-2 iar la retur Molde a castigat cu 2-0. Cele 2 echipe sau intalnit si luna trecuta intr-un meci amical castigat de Molde cu 4-2.


Se intalnesc 2 echipe ofensive si ma astept ca ambele echipe sa fie prezente pe tabela de marcaj casele de pariuri oferind o cota de 1.58 pentru pariul ambele echipe marcheaza, avand istoricul h2h in care sau marca peste 2.5 goluri si pofta de joc al ambelor echipe ma astept la un festival de goluri si voi forta pronosticul GG si over 2.5 la o cota mult mai buna.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Kristiansund vs Molde
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza si se inscriu peste 2.5 goluri
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 7.36
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro