Ponturi Pariuri Fotbal Werder Bremen vs Heidenheim

BETANO

Una dintre echipele de tradiție ale Germaniei, Werder Bremen a ajuns intr-o situatie neplăcută si joacă astăzi prima manșă din barajul de rămânere în Bundesliga împotriva celor de la Heidenheim.


cota2.ro

Cu un lot mult superior valoric, "verzii" sunt favoriți clar și vor încerca să tranșeze calificarea încă din prima manșă. În ultimul meci din Bundesliga elevii lui Kohfeldt au înscris 6 goluri celor de la Koln, după ce în urmă cu doar două săptămâni au punctat de 5 ori pe terenul celor de la Paderborn. Toti jucătorii de atac, Rashica, Sergent, Fulkrug și Selke sunt valizi  


De cealaltă parte, Heidenheim este marea surpriză din Liga a 2, reușind să ajungă la baraj după ce au învins în ultimul minut pe Hamburg. Performanța a fost reușită în special datorită prestațiilor de pe propria arenă acolo unde Heidenheim are 16 meciuri fără înfrângere, în timp ce în contrast, în deplasare au doar 2 puncte acumulate în ultimele 6 partide și un golaveraj 1-10. 


Bremen este echipa mai bună și cred că vor forța calificarea încă din prima manșă. Heidenheim a primit multe goluri de la echipe mult mai slabe decât Bremen . Un pariu cu victorie Bremen și peste 2,5 goluri are o cotă foarte bună. Succes.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Werder Bremen vs Heidenheim
Pronostic:
1 și peste 2,5 goluri
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro