Ponturi Pariuri Fotbal Balikesirspor vs Karagumruk

Fortuna

TURCIA: 1. Lig - Runda 31

De la ora 20:00 avem partida dintre Balikesirspor - Karagumruk din liga a-2 -a Turca, oaspetii fiind la doar 1 pct distanta de play-off.

Balikesirspor in etapa precedenta au pierdut meciul pe terenul liderului Hatayspor scor 2-0 , partida fiind controlata cap-coada de gazde.

cota2.ro

Chiar daca Balikserispor nu bate pe nimeni de 7 etape adunand doar 4 pct in acest timp, echipa nu este expusa de a ajunge in zona rosie pe acest final de sezon , ocupand locul 12 cu 35 de pct.

Karagumruk in etapa precedenta a reusit sa castige pe teren propriu contra lui Istanbulspor cu scorul de 1-0 , golul fiind marcat la ultima faza de joc in minutul 92 de Pehlivan.

Elevii lui Canel se descurca foarte bine pe teren oaspete , reusind sa castige 26 de pct in 15 partide , aflandu-se in top 2 clasament echipa oaspete.

Karagumruk ocupa locul 7 in clasament cu 47 de pct fiind la doar 1 pct distanta de play-off.

In partida din tur scorul a fost 0-0 , dar posesia si ocaziile au fost de partea celor de la Karagumruk.

Voi incerca la acest meci cu miza 5/10 un rezultat pauza / final , tinand cont ca in meciul tur Baliksirspor a rezistat pe terenul adversarilor de astazi fara sa primeasca gol , sunt de parere ca partida din aceasta seara va fi una deschisa chiar din prima repriza. In campionatele din Turcia nu e surprinzator un rezultat tip 1 pauza / 2 final , acest rezultat fiind intalnit in majoritatea etapelor.

In urma cu 4 etape , Karagumruk a castigat pe terenul lui Erzurum BB dupa ce acestia au reusit sa deschida scorul in minutul 44. Karagumruk reuind apoi in repriza secunda sa marcheze de 3 ori scorul final fiind 1-3.

Pe scurt , Balikesirspor nu a primit gol in meciul din tur iar Karagumruk este o echipa care se descurca foarte bine pe teren oaspete , de aceea sunt de parere ca merita incercat 1 HT / 2 FT cota 25 Fortuna cu o miza de 5/10.



Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Balikesirspor vs Karagumruk
Pronostic:
1 Pauza / 2 Final
Cota
25.00
Cota finala: 25.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro