Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.26

Superbet

1.Atalanta-Napoli

Un meci interesant si foarte important pentru oaspeti avem de la 20.30.Oaspetii mai au sanse doar teoretice de a mai prinde un loc de Champions League.Este obligata in seara asta sa castige cele 3 puncte.

cota2.ro

Misiunea nu va fi deloc usoara daca ne uitam la forma prin care trece echipa gazda.Pai Atalanta are numai putin de 9 victorii consecutive iar in ultimele 11 meciuri are doar o remiza iar Napoli in ultimele 13 meciuri are o infrangere si doua remize.

In ultimele 5 meciuri directe, Napoli are doua victorii iar Atalanta tot doua victorii dar trebuie precizat numarul mare de goluri inscrise.Am avut in fiecare meci GG si P2.5g.

Inca un lucru de remarcat la echipa gazda este faptul ca a inscris cel putin 2 goluri in ultimele 8 meciuri consecutive.

Pont: Cu siguranta vom avea SPECTACOL,intalnim doua echipe extraordinar de bune si pronosticul nu are cum sa mearga decat pe goluri.

2.Roma-Udinese

Roma mai are sanse mici de a mai prinde un loc de Champions League dar spera sa ramana pe locul 5 avand meci simplu astazi cu cea mai slaba echipa in deplasare.Roma a marcat de fiecare data in ultimele 13 meciuri directe de pe teren propriu iar in ultimele 5 ,4 au fost castigate de ea ,ultima chiar la scor un 0-4.

Din punct de vedere al formei niciuna nu exceleaza,ambele vin dupa o infrangere si in ultimele 5 meciuri au cate 2-3 victorii.

In 8 din ultimele 10 meciuri disputate acasa de Roma s-au marcat peste 2.5g/meci .

In seara asta Roma nu se poate baza pe Pellegrini si Veretout iar Udinese pe Prodl si Mandragora.

Pont: Pentru a-si pastra pozitia Roma este obligata sa castige dar pentru ca nu este intr-o forma foarte buna o sa merg doar un Dnb.

3.Real Madrid-Getafe

Real Madrid are sanse in seara asta sa se distanteze de Barcelona.Depinde doar de ea de-acum sa castige campionatul.In seara asta are acasa incepand cu ora 23.00 meci greu cu Getafe,echipa care lupta pentru un loc de Champions League.Getafe se afla pe locul 6 cu 52 de puncte.

Insa ,din punct de vedere al formei Real Madrid este mult peste.Vine dupa 5 victorii consecutive pe cand oaspetii in ultimele 5 are o victorie,3 remize si o infrangere.Si in ultimele 5 meciuri directe cifrele sunt tot de partea gazdelor.Doar o singura remiza in rest numai victorii pentru galactici.

Pont:Cred ca vom avea un meci cu multe faze pe poarta cu goluri de ambele parti si de aceea aleg un combo la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Napoli
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.24
Roma vs Udinese
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.31
Real Madrid vs Getafe
Pronostic:
1x si 2+
Cota
1.39
Cota finala: 2.26
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro