Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Fc Botoșani

NetBet

Ceea ce părea o glumă la începutul sezonului poate deveni o realitate cruntă pentru FCSB care este aproape să piardă cupele europene pentru prima dată de când a fost preluată de Gigi Becali.

Cu doar un punct obținut în 3 partide de la reluarea campionatului, meciul cu Botoșani se poate dovedi decisiv în lupta pentru locul de europa league, moldovenii fiind singura echipă cu drept de a evolua în Europa, pe lângă fruntașele CFR și Craiova.  

cota2.ro

Fcsb joacă prost, în special pe faza defensivă, acolo unde lipsa fundasului stânga și desele improvizații făcute de Vintilă nu dau deloc siguranță. Atmosfera din lot este foarte tensionată, scăderile de salarii, criticile patronului și scandalul cu Adi Popa cântărind mult in jocul echipei.  


De cealaltă parte, Botoșani a reușit în premieră calificarea în play off sub comanda unui antrenor foarte tânăr, Marius Croitoru. Acesta a impus moldovenilor un joc ofensiv si are multe de demonstrat contra fostei sale echipe. 


Avem multi jucători de atac valoroși la ambele formații, Man, Olaru, Petre sau Coman la gazde, respectiv Dugandzic, Ofosu sau Keyta la Botoșani. Defensivele nu sunt la acelasi nivel si de aceea mă aștept la un nou meci de over, cel mai probabil cu goluri în ambele porți.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
FCSB vs Fc Botoșani
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro