Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

Superbet

Astra Giurgiu vs CFR Cluj

Liga 1 Romania


Craiova a reusit pentru prima data sa ocupe locul 1 in aceasta editie de campionat dupa victoria din deplasare de la Medias, fiind la 2 puncte distanta de clujeni.

cota2.ro

Desi ASTRA nu are niciun obiectiv in acest play-off, nevand drept de joc in cupele europene, au avut moralul si forta de a reveni in fata FCSB-ului de la 0-2, reusind sa castige 3-2, Alibec fiind piesa esentiala in acel duel.


Astra Giurgiu - CFR Cluj, echipele probabile:

Astra: Lazar - Bruno, Graovac, Dima, Radunovic - Seto, Crepuljia, Șerban, Răduț - Budescu, Alibec

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, Itu - Deac, Omrani, Costache

Pentru clujeni va lipsi doar Golofca, accidentat, iar Arlauskis, Boli și Traore isi renegociaza contractele de prelungire cu CFR.

Astra e o roca tare in acest moment chiar si in conditiile actuale in care echipa nu poate avea drept de joc in Europa League.



Clinceni vs Dinamo

Liga 1, Romania


Clinceniul se prezinta excelent in acest reinceput de campionat, avand 4 victoriie consecutive cu acelasi rezultat sec de 1-0, reusind sa invinga echipe bune precum Sepsi, cel mai probabil finalista in cupa Romaniei, Hermannstadt si Poli Iasi. In acest moment se afla pe locul 3 in playout, la doar 1 punct de Voluntari, locul 2, si la 8 de Viitorul lui Hagi.


Dinamo are 5 infrangeri la rand, reusind sa marcheze o singura data in ultimele 5 meciuri, insa prestatia celor de la Dinamo in ultimul meci contra Viitorului nu a fost una slaba.

Au avut ocazii clare de a marca prin Sorescu in prima repriza, iar bara lui Frabrini din partea secunda a dus la domolirea atacurilor constante bine cunoscute de pe terenul propriu.

Dinamo are nevoie de un rezultat bun in acest meci, iar Clinceniul pare sa fie totusi adversara cu care se poate intampla acest lucru, antrenorul gazdelor recunoscand ca are emotii pentru aceasta confruntare.


Villarreal vs Barcelona

Laliga, Spania


4 puncte ii desparte pe Real si Barca in lupta pentru titlu, Barca reusind sa incheie marele derby cu un egal in fata trupei lui Simeone, care a avut o ambitie desavarsita sa revina de 2 ori in meci.

Astazi adversarul catalanilor este putin mai dificil, Villarreal avand 5 victorii in ultimele 6 meciuri in fata unor echipe ca Valencia, Celta Vigo, Granada si Betis.

Villarreal spera la un rezultat bun pentru a se apropia de Sevilla, ocupanta locului 4 – ultimul ce duce in liga Campionilor, iar Barca are nevoie ”disperată” de o victorie pentru a mai spera in continuare la titlu, putand fi ajutata si de cei de la Bilbao care vor primi vizita Realului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Astra Giurgiu vs CFR Cluj
Pronostic:
Astra Giurgiu +2,5 handicap asiatic
Cota
1.11
Clinceni vs Dinamo
Pronostic:
X2 (sansa dubla)
Cota
1.45
Villarreal vs Barcelona
Pronostic:
X2 (sansa dubla)
Cota
1.25
Cota finala: 2.01
Profit: 4.04
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro