Ponturi Pariuri Fotbal Heidenheim vs Werder Bremen

BETANO

După un weekend cu multe rezultate imprevizibile, deschidem săptămâna cu meciul decisiv din barajul pentru Bundesliga, între Heidenheim și Werder Bremen.  


cota2.ro

Trebuie să recunosc că nu mă asteptam ca o echipă cu rezultate modeste in deplasare cum este Heidenheim să reziste fără gol primit si chiar să domine pe alocuri prima manșă din barajul de retrogradare/promovare în Bundesliga chiar pe terenul celor de la Werder, echipă cu jucători mult mai experimentați și mult mai valoroși, astfel că un pariu pe rezultat final este destul de riscant și greu de anticipat.  


Am ales așadar să mizez pe un pariu special la acest meci , bazat pe stilul de joc al celor de la Heidenheim, care fragmentează extrem de mult jocul si comit foarte multe faulturi. Trebuie observat că în ultimele 5 partide disputate, partide decisive pentru promovare, de fiecare dată Heidenheim a comis mai multe faulturi decât adversara sa.


Mai mult decât atât, în cele mai importante meciuri, meciul decisiv cu Hamburg pentru locul 3, precum și meciul din tur cu Bremen , echipa gazdă de astăzi a avut un număr mai mult decât dublu de faulturi, 17-8 vs 16-7. 


Consider că în condițiile unui meci de totul sau nimic, cu o miză imensă de ambele părți, linia de 13,5 faulturi comise de Heidenheim, oferită de Betano este aur curat .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Heidenheim vs Werder Bremen
Pronostic:
Heidenheim - peste 13,5 faulturi
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro