Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.83

Fortuna

TURCIA: Super Lig - Runda 31

Basaksehir - Denizlispor

Lupta crancena pentru castigarea campionatului in Turcia , Basaksehir pornind cu prima sansa , avand un program teoretic usor pana la finalul sezonului si avand si avantajul de 2 puncte fata de Trabzonspor.

cota2.ro

Basaksehir vine dupa o victorie importanta in deplasare cu scorul de 2-0 contra celor de la Antalyaspor , un meci destul de echilibrat cu ocazii la ambele porti.

Basaksehir intalneste astazi o echipa care a obtinut doar 1 punct in ultimile 4 meciuri , o echipa care intampina mari probleme in zona defenivei avand un golaveraj negativ de 29:43. Basaksehir cu o victorie in aceasta seara face un pas urias la castigarea campionatului distantandu-se la 5 puncte cel putin pana la meciul Trabzonspor - Antalyaspor .Pariem victorie Basaksehir cota 1.30

ANGLIA: Premier League - Runda 34

Crystal Palace - Chelsea

In Premier League chiar daca s-a aflat campioana , lupta continua pentru locurile europene.

Chelsea ocupa locul 4 cu 57 de puncte fiind ultimul loc ce duce in Liga Campionilor , in spatele lor fiind Manchester Utd care trece printr-o forma extrem de buna cu 55 de puncte.

Chelsea etapa trecuta a reusit sa castige cu scorul de 3-0 pe teren propriu contra lui Watford , spaland rusinea din meciul anterior cu West Ham.

Mai sunt 5 etape iar Chelsea are un final de sezon foarte dificil intalnind echipe puternice precum Liverpool si Wolves + returul cu Bayern Munchen ,care totusi acolo le va fi imposibil sa intoarca rezultat din tur de 3-0 pentru bavarezi. Pariem Chelsea castiga cota 1.45

ITALIA: Serie A - Runda 31

Lecce - Lazio

Dupa esecul din etapa precedenta , Lazio si-a luat adio de la titlu , batrana doamna distandandu-se la 7 pct. Lazio dupa esecul din etapa precedenta pe propriul teren contra lui Milan , echipa trece printr-o perioada de vulnerabilitate fiind foarte dezamagiti ca au ratat o sansa mare de a castiga titlul dupa 20 de ani de pauza.

Lecce vine dupa 6 infrangeri consecutive , ocupand primul loc retrogradabil cu 25 de puncte , elevii lui Liverani avand mare nevoie de puncte pentru a mai spera la evitarea retrogradarii fiind la doar 2 puncte de locul 17 ocupat de Genoa. 

Lecce poate profita in aceasta runda , Genoa intalneste pe Napoli , oaspetii fiind nevoiti sa castige pentru a-si asigura participarea in Cupa Uefa. Pariem la acest meci Lecce marcheaza cota 1.50

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Basaksehir vs Denizlispor
Pronostic:
Basaksehir castiga
Cota
1.30
Crystal Palace vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea castiga
Cota
1.45
Lecce vs Lazio
Pronostic:
Lecce marcheaza
Cota
1.50
Cota finala: 2.83
Profit: 18.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro