Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Sampdoria

UNIBET

Fotbalul european continuă într-un ritm amețitor si tot asa continuăm si noi pronosticurile cu partida din Serie A dintre Atalanta și Sampdoria. 


cota2.ro

Atalanta este fără îndoială cea mai spectaculoasă echipă din fotbalul european, o echipă cu un joc încântător, care are o medie incredibilă pentru fotbalul italian de 4,1 goluri în meciurile la care a luat parte. Gasperini mizează totul pe cartea atacului și are și cu cine, dacă ne gândim numai la faptul că un jucător care este rezervă în majoritatea meciurilor, cum este cazul lui Muriel, are marcate 16 goluri. La Bergamo se vrea performanță atât pe plan intern cât și pe plan european, toți jucătorii providențiali de anul trecut, Ilicic, "Papu" Gomez sau Zapata fiind păstrați, în ciuda unor oferte bune de la cluburi mari. Atalanta și-a securizat poziția de Champions League și sezonul următor iar acum joacă fără nici o presiune, spectacolul fiind garantat.  


De cealaltă parte, Sampdoria a reușit să lege două victorii consecutive sub comanda lui Ranieri si a scăpat în mare măsură de grijile retrogradării. De la venirea experimentatului antrenor , artizan al uneia dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului, titlul cu Leicester, genovezii practică un joc mult mai deschis și au ajuns la un număr de 11 meciuri de over 2,5 din ultimele 12 disputate. Ca și adversara sa, Sampdoria se bazează pe jucători foarte buni în atac precum Quagliarella, Gabbiadini sau Ramirez și a reușit să marcheze cel puțin un gol în ultimele 9 partide disputate.


Se întâlnesc două echipe fără presiune, două echipe cu un joc spectaculos și anticipez un meci cu multe goluri. Atalanta are 17 partide de over din ultimele 20, însă rezultatele din ultimele 2 meciuri sunt înșelătoare, existând minim 20 de ocazii de gol atât cu Napoli cât și cu Cagliari. Merg pe over 3,5 goluri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs Sampdoria
Pronostic:
Peste 3,5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro