Ponturi Pariuri Fotbal Real Sociedad vs Granada

UNIBET

Pauza generată de COVID nu le-a priit bașcilor de la Real Sociedad, care au obținut doar 5 puncte în cele 7 etape scurse de la reluare, depărtându-se de locurile de Champions League. Chiar și așa, sezonul poate fi catalogat drept unul bun, gazdele fiind momentan pe locul 7, cu șanse bune la un loc de Europa League. Cu jucători de calitate la dispoziție, precum Willian Jose, Oyarzabal, Odegaard, Merino sau Nacho Monreal, Real Sociedad este un mix între experiență și tinerețe și rămâne una dintre echipele bune ale Spaniei, o echipă care într-o zi bună poate învinge pe oricine.


cota2.ro

De cealaltă parte, Granada face la rândul său un sezon mult peste așteptări, fiind la jumătatea clasamentului, fără emoții cu privire la retrogradare. Obișnuită în fiecare an cu lupta în subsol, oaspeții au început foarte tare sezonul și se aflau la un moment dat chiar în preajma primelor poziții, însă după îndeplinirea obiectivului, echipa s-a mai stins. Granada a devenit anul acesta o echipă destul de solidă, care se apără bine și profită pe contraatac prin Machis și veteranul Soldado. 


Deși nu a mai pierdut de 5 meciuri în deplasare, cred că va fi greu pentru Granada să reziste pe Anoeta, acolo unde Sociedad este foarte agresivă, acumulând 30 de puncte cu un golveraj impresionant 31-17. Lupta pentru Europa League este dură, Sociedad, Valencia și Bilbao fiind despărțite de doar 3 puncte. 

Din 2015 și până acum Real Sociedad a câștigat toate meciurile directe cu Granada și cred că o va face și astăzi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Sociedad vs Granada
Pronostic:
Victorie Real Sociedad
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro