Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.75

Fortuna

ROMÂNIA: Liga 1 - Grupă retrogradare - Runda 9

De la ora 19:00 , Viitorul Constanta primeste vizita celor de la Academica Clinceni pe stadionul Ovidiu.

Echipa lui Hagi este lider in acest play-out cu 35 de puncte avand doar o singura infrangere contra Chindiei Targoviste scor 2-1. 

cota2.ro

Etapa precedenta Viitorul a remizat pe terenul celor de la Voluntari scor 0-0, dupa un meci in care ocaziile de gol au predominat la ambele porti.

Academica Clinceni au pierdut in etapa trecuta pe teren propriu contra cainilor rosii cu scorul de 3-1 , Clinceniul reusind ,,performanta'' sa rateze doua penalty-uri prin Vojtus si Buziuc.

In ultima partida dintre Viitorul si Academica Clinceni , elevii lui Hagi au reusit sa castige cu scorul de 3-2 dupa ce acestia au reusit sa revina pe finalul partidei de la scorul de 2-1.

Viitorul intampina probleme in defensiva , si in meciul contra lui Dinamo Bucuresti , doar norocul l-a salvat pe Tordai sa nu primeasca gol , cainii ratand cateva sanse mari din faze in care nu se anunta niciun pericol. Tinand cont ca oaspetii din aceasta seara trec printr-o forma destul de buna si marcheaza de 5 etape consecutive , sunt de parere ca si in aceasta partida vom vedea cel putin 1 gol marcat de ei. Pariem ambele marcheaza cota 1.75

SUEDIA: Divizia 1 - Norra - Runda 7

Haninge - Brommapojkarna

Brommapojkarna sezonul precedent din cauza problemelor financiare si plecarea unor jucatori importanti din echipa a retrogradat in liga 3 .In acest sezon echipa are o noua conducere care si-a propus promovarea in liga secunda . Echipa a inceput bine sezonul , reusind sa castige 14 pct in 6 etape. Astazi intalneste o echipa buna pe ofensiva , Haninge , acestia reusind sa marcheze de 12 ori in 6 etape. Dar gazdele au probleme in aparare primind 9 goluri dintre care 3 doar in etapa precedenta.La acest meci sansele de a vedea goluri la ambele porti sunt destul de mari ,fiind un meci din liga 3 echipele nu se bazeaza foarte mult pe defensiva. Pariem ambele marcheaza cota 1.57

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Viitorul Constanta vs Academica Clinceni
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.75
Haninge vs Brommapojkarna
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.57
Cota finala: 2.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro