Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

BETANO

1.Sporting-Santa Clara

Gazdele vor incerca in seara asta de la ora 21.15 sa se distanteze de locurile 4 si 5 de Braga si Rio Ave care sunt in spatele lor la 3 puncte respectiv 6 puncte.Sansele sunt foarte mari de a castiga partida mai ales ca intalnesc o echipa intr-o forma nu foarte buna.

cota2.ro

Santa Clara vine dupa doua infrangeri consecutive la limita iar Sporting dupa o remiza in deplasare la Moreirense.In ultimele 5 meciuri gazdele au 4 victorii si o remiza iar oaspetii 2 infrangeri,o victorie si 2 remize.

Cifrele sunt de partea gazdelor si cand vorbim de meciurile directe.Cel putin ultimele 5 au fost castigate de ei si pe teren propriu pana acum nu s-au lovit de vreo infrangere(3 victorii si o remiza).

Probleme de lot nu au asa ca 1 solist ar fi pronosticul corect.Eu voi incerca totusi sa joc la goluri acest meci si voi merge pe un Over 1.5.

2.Real Madrid-Alaves

Gazdele au 4 puncte peste Barcelona cu 4 etape ramase de disputat pana la final de sezon.In aceasta seara de la 23.00 au meci acasa cu Alaves,echipa de pe locul 17.

Din punct de vedere al formei sunt total diferite.Real Madrid vine dupa 5 victorii consecutive iar Alaves dupa 5 infrangeri consecutive.Mai rar asa ceva.

Gazdele sunt invincibile pe teren propriu reusind sezonul asta 13 victorii si 4 remize.

In seara asta Real Madrid nu se poate baza pe cativa jucatori printre care si S.Ramos.

Chiar daca nu se poate baza pe Ramos asta nu inseamna ca vor avea mari probleme.Fara discutii o sa merg 1 solist pe gazde si va recomand si un Over la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sporting vs Santa Clara
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.35
Real Madrid vs Alaves
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 1.69
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro