Ponturi Pariuri Fotbal Norwich vs West Ham

UNIBET

Lucrurile se apropie de final în majoritatea campionatelor din Europa, iar în Premier League avem parte de o luptă crâncenă atât pentru locurile europene cât mai ales pentru retrogradare.  


cota2.ro

Norwich este singura echipă care a abandonat lupta, fiind pe ultimul loc, la 10 puncte distanță de pozițiile salvatoare. Deși a reușit câteva victorii de răsunet, împotriva lui City sau Leicester, echipa pregătită de carismaticul neamț Farke revine după doar un sezon în Championship. Norwich are 7 înfrângeri consecutive, iar lipsa unei mize reale se vede in evoluția echipei. Cel mai important jucător al echipei în acest sezon a fost finlandezul Pukki cu 11 goluri marcate, însă și forma lui e slabă, ultimul gol venind tocmai în ianuarie.  


West Ham United este una dintre echipele cu cele mai mari bugete din Anglia și din fotbalul european, iar o eventuală retrogradare ar fi catalogată drept un adevărat dezastru. Cu investiții de zeci de milioane în jucători precum Yarmolenko, Felipe Anderson, Lanzini sau Haller și cu un antrenor cu mare experiență în persoana lui David Moyes, West Ham se află la doar 3 puncte de retrogradare cu 4 etape inainte de final. După revenirea din pauza generată de COVID, echipa nu a jucat rău, a învins pe Chelsea, însă a avut și mult ghinion cu Burnley ori Newcastle.


Având în vedere faptul că în aceste ultimele etape vor fi meciuri cu rivalele directe Watford și Aston Villa, dar și o deplasare pe Old Trafford, victoria lui West Ham în deplasarea de la Norwich pare obligatorie pentru a liniști puțin apele. Lotul este mult mai valoros, ambiția mai mare. Am incredere în victoria oaspeților la o cotă foarte bună de 2.00.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Norwich vs West Ham
Pronostic:
Victorie West Ham
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro