Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.62

Superbet

Am pregătit și un combo care la prima vedere are șanse bune de reușită. Am mizat pe 4 evenimente la o cotă finală de peste 3: 


cota2.ro

1. Juventus - Atalanta 1x


După înfrângerea cu Milan când pentru prima dată în istorie a primit 3 goluri în 5 minute, fosta, actuala si viitoarea campioană din Serie A, nu isi mai permite încă o înfrângere. Merg pe orgoliul torinezilor care au un lot extraordinar și vor să își securizeze titlul.


2. Lazio - Sasuolo - peste 2,5 goluri 


Două dintre cele mai spectaculoase echipe din Italia se întâlnesc într-o partidă fără o miză reală și se anunță spectacol. Toate partidele în care au fost implicate cele 2 echipe de la reluarea campionatului au fost de over 2,5. 


3. Brighton - Manchester City - 2 


Pentru prima dată în cariera lui Guardiola acesta a înregistrat 3 înfrângeri consecutive în deplasare, iar partida cu Brighton, o echipă scăpată de griji, pare perfectă pentru revenire. City a jucat bine de la revenirea sezonului însă au ratat incredibil în toate meciurile. Oaspeții au câștigat toate cele 5 partide directe desfășurate în Premier League.


4. Norwich - West Ham x2 


Am încredere în West Ham si nu văd cum ar putea pierde în fața unei echipe care deja are bagajele făcute pentru Championship. Experiența, valoarea și motivația sunt de partea oaspeților.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Atalanta
Pronostic:
1x
Cota
1.42
Lazio vs Sasuolo
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Brighton vs Manchester City
Pronostic:
Victorie Manchester City
Cota
1.40
Norwich vs West Ham
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 3.62
Profit: 26.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro