Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.75

BETANO

1.Bournemouth-Leicester

Un meci foarte important pentru ambele echipe avem astazi incepand cu ora 21.00 in Premier League.Bournemouth pentru evitarea retrogradarii iar Leicester pentru a ramane in primele 4 echipe care duc in Champions League.

cota2.ro

Situatia nu este roz cand vorbim de gazde pentru ca sunt intr-o forma foarte foarte slaba.In ultimele 5 meciuri au o singura remiza in rest numai infrangeri.Nici Leicester nu este mai departe dar cel putin ea are o victorie in ultimele meciuri disputate.

Ultimele 2 meciuri directe au fost castigate de oaspeti ,ambele la o diferenta de 2 goluri.In ultimele 4 meciuri directe oaspetii au inscris de fiecare data.

In deplasare cifrele nu sunt de partea oaspetilor,ultima victorie avand loc in Ianuarie.

Pont: Chiar daca oaspetii sunt favoriti voi incerca sa evit vreo surpriza si voi merge doar DNB 2.

2.Craiova-FCSB

Un meci important pentru echipa gazda.Clar FCSB nu se mai gandeste la titlu fiind o diferenta de 10 puncte intre ele.

Din punct de vedere al formei clar Craiova este peste.De 4 etape merge ceas pe cand FCSB are doua victorii in ultimele 5 meciuri ,ambele cu Dinamo.Mai exact dupa lunga pauza FCSB nu a mai reusit mare lucru in Play Off,obiectivul principal ramanand Cupa Romaniei.

Daca de obicei in meciurile directe nu mergeam pe vreun solist ,in seara asta cred ca lucrurile vor sta altfel si as merge pe victoria gazdelor.

Pont: Cred ca vom avea foarte multe ocazii,de regula meciurile dintre cele doua sunt foarte interesante si voi merge pe o varianta la cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bournemouth vs Leicester
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.25
Craiova vs FCSB
Pronostic:
FCSB P2.5 cornere
Cota
1.40
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro