Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs Chindia Târgoviste

BETANO

Meci deosebit de important pentru evitarea retrogradării astăzi la Sfântu Gheorghe intre echipa locală Sepsi și Chindia Târgoviște.  


cota2.ro

După ce au obținut cea mai mare performanță din istoria clubului, calificarea în finala cupei, Sepsi tremură pentru rămânerea în prima ligă, fiind prima peste linie cu 24 de puncte. Sepsi nu are un lot de retrogradare, cu jucători foarte buni precum Vasvari, frații Fulop sau Karanovici, însă tensiunile din club și programul încărcat i-au adus în această situație. 


De cealaltă parte, Chindia pare echipa cu cele mai mici șanse să rămână în prima ligă. Plecarea lui Viorel Moldovan nu a adus efectul scontat, iar tensiunea nefolosirii jucătorilor locali care au contribuit din plin la promovarea echipei este principalul motiv al rezultatelor modeste. Chindia și-a pierdut ceea ce era cel mai important, identitatea, iar acest lucru cântărește greu. Echipa are doar 17 puncte, a pierdut toate meciurile din deplasare în acest play out, iar perspectivele nu sunt deloc bune.


Merg pe o victorie a lui Sepsi care este clar echipa mai bună, iar un succes aici ar mai calma spiritele in echipa lui Grozavu. Combinăm cu peste 1,5 pentru o cotă foarte bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sepsi vs Chindia Târgoviste
Pronostic:
Victorie Sepsi și peste 1,5 goluri
Cota
2.17
Cota finala: 2.17
Profit: 8.19
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro