Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.89

BETFAIR SPORTSBOOK

ANGLIA: Premier League - Runda 36

Crystal Palace primeste vizita celor de la Manchester Utd astazi de la ora 22:15 pe Selhurst Park .

Oaspetii din aceasta seara vin dupa o partida foarte slaba pe teren propriu contra celor de la Southampton , meci in care posesia si ocaziile au fost de partea elevilor lui Hasenhuttl. 

cota2.ro

Southampton a deschis prima scorul prin Armstrong in minutul 12 ca apoi in urmatoarele 10 minute , diavolii rosii sa egaleze situatia si chiar sa treaca si in avantaj prin reusitele lui Rashford si Martial. Golul egalizator al oaspetilor a venit la ultimile faze din joc prin Obafemi.

Manchester Utd a pierdut 2 puncte foarte importante in lupta pentru locul 4 fiind in acest moment pe locul 5 cu 59 de pct la egalitate cu Leicester .

Urmatoarele 2 partide Manchester Utd le va intalnii pe Crystal Palace si West Ham fiind 2 partide teoretic usoare , elevii lui Solskjaer ar trebuii sa castige cele 6 puncte , ca apoi in ultima etapa din sezon vor juca contra lui Leicester , fiind meci capital pentru ocuparea locului 4. Totusi la cum a aratat apararea in etapa precedenta , este greu de crezut ca Utd nu va primii 1 gol in aceasta seara tinand cont ca pe Selhurst Park in ultimile 4 partide a primit de fiecare data cel putin 1 gol . Pariem peste 2.5 goluri cota 1.70

ELVEŢIA: Super League - Runda 31

St. Gallen o intalneste astazi pe Luzern de la ora 21:30 , meci extrem de important pentru gazde la lupta pentru titlu.

St. Gallen a pierdut prima pozitie din campionat dupa cele 2 remize contra celor de la Lugano si Servette , fiind in acest moment la 2 puncte in spatele lui Young Boys.

Gazdele mai au 6 partide pana la finalul sezonului iar lupta pentru castigarea campionatului se da in 3, Basel-ul fiind la 6 puncte de primul loc.

St. Gallen nu are un program usor , ii va intalnii pe Basel peste doua etape pe teren propriu iar in ultima partida vor face deplasarea la Young Boys , fiind sanse mari ca atunci sa se decida titlul. St Gallen pentru a trece din nou pe prima pozitie are nevoie de o victorie in aceasta seara , tinand cont ca va intalnii un adversar modest , germanul Zeidler trebuie sa gaseasca o tactica in care sa castige cele 3 puncte. Pariem St. Gallen castiga meciul cota 1.70

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Crystal Palace vs Manchester Utd
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.70
St. Gallen vs Luzern
Pronostic:
St. Gallen castiga
Cota
1.70
Cota finala: 2.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro