Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Man City

UNIBET

In prima semifinala din cea mai veche competitie fotbalistica, pe stadionul Wembley isi dau intalnire Arsenal si Man City.

Arsenal vine dupa o victorie pe teren propriu in fata campioanei Liverpool, o victorie cu 2-1 prin golurile marcate de Lacazette si Nelson, insa meciul a fost dominat de catre Liverpool care au terminat cu o posesie de 69%. Arsenal ocupa pozitia a9a in clasament cu 2 meciuri ramase la distanta de 3 puncte de Watford care ocupa ultimul loc de Europa League.

cota2.ro

Man City are 3 victorii consecutive in campionat, marcand nu mai putin de 12 goluri in aceste ultime 3 meciuri. Ei ocupa locul 2 pe care vor si termina, Liverpool e la 18 puncte in fata si e deja campiona in timp ce pe locul 3 se afla Chelsea la 12 puncte diferenta.

Dupa un sezon ratat in care nu a castigat titlul de campiona, Cupa Angliei poate fi un obiectiv bun pentru echipa antrenata de Pep Guardiola.


Mizez pe un meci deschis in care ambele echipe vor fi prezente pe tabela de marcaj, City cu toate ca are marcate 93 de goluri in 36 de etape au si primit 35.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Arsenal vs Man City
Pronostic:
Ambele marcheaza si Man City inscrie peste 1.5goluri in meci
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro