Ponturi Pariuri Fotbal Botosani vs Universitatea Craiova

Superbet

Botosani vs Universitatea Craiova

Ponturi si pariuri Romania, liga 1, ora meciului: 19.30

cota2.ro

Arbitru: Petrescu R. M. (Rou), 

Stadion: Stadionul Municipal (Botoşani)


Inca de la prima conferinta de presa, antrenorul echipei moldovene, Croitorul vorbeste de un joc deschis de ambele parti, de jucatorii sai foarte motivati si de faptul ca prima este de 80.000 de euro pentru fiecare pozitie in clasament.


”Sunt convins că Universitatea va veni să atace, să câștige, și nu să se apere, pentru că orice pas greșit o poate costa titlul. Or, mie îmi convine această situație, pentru că mie îmi place să antrenez atacul, să joc totul pe ofensivă. Am jucători buni, Botoșaniul este o echipă bună, Botoșaniul vrea să joace fotbal și vom juca totul pe cartea atacului", anunță cu tupeu Croitoru. Veritabilă declarație de război!


”O să vedeți că o să bat Craiova și o să o bat și pe CFR Cluj. Așa, ca să îi liniștesc și pe Dan Petrescu, și pe Mihai Rotaru. Avem nevoie de FCSB în Europa, dar să fiți ferm convinși că locul 3 nu îl prinde!”


Craiova se afla momentan pe primul loc in clasament la un punct distanta de clujeni, iar victoria la Botosani ar fi vitala, in ciuda rezultatelor negative pe care le-au avut impotriva acestora. Doar de 2 ori au reusit craiovenii sa se impuna in cele 8 jocuri impotriva Botosaniului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Botosani vs Universitatea Craiova
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro