Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.40

Fortuna

ITALIA: Serie A - Runda 34

In aceasta seara , Juventus primeste vizita lui Lazio, de la ora 22:45 pe Allianz Stadium.

Juventus ocupa prima pozitie in campionat cu 77 de puncte fiind la o diferenta de 5 puncte fata de locul 2 ocupat de Inter Milano.Jocul echipei nu arata deloc bine pe acest final de campionat , in ultimile 3 partide reusind sa adune doar 2 puncte . Problemele pentru Sarri continua si in aceasta seara fiind obligat sa faca improvizari in echipa din cauza absentelor lui Chielini si Bernardeschi in zona defensivei.

cota2.ro

Lazio a picat psihic dupa infrangerea contra celor de la Ac Milan , fiind invinsa apoi de Lecce si Sassuolo . Experienta lui Inzaghi in antrenorat este frageda si la intampinarea unor probleme de moral si motivatie a echipei , mai are multe de invatat. Sunt sanse slabe pana la finalul campionatului sa vedem un Lazio de acum 6-7 etape , mai ales ca echipa are 6 titulari accidentati.

In acest sezon cele doua echipe s-au intalnit de 2 ori , Lazio reusind sa castige de fiecare data cu scorul de 3-1.

Ambele echipe sunt de nerecunoscut in aceasta perioada , se simte oboseala , lipsa jucatorilor titulari si experienta antrenorilor. In aceasta seara Juventus porneste cu prima sansa de a castiga partida si de a se distanta la 8 puncte de locul 2 pentru a avea un final de campionat fara tensiuni. Totusi tinand cont ca Sarri va face 2-3 improvizari in defensiva in aceasta seara sunt de parere ca Lazio va reusi sa macheze in aceasta seara. Pariem ambele marcheaza si peste 2.5 goluri cota 2.00 Fortuna

DANEMARCA: Superliga - Relegation - Play Offs - Finala

In aceasta seara de la ora 20:00 se va juca returul dintre Lyngby si Hobro , meci care va conta in salvarea de la retrogradare.

In tur Lyngby a reusit sa castige cu scorul de 2-1 , dupa ce acestia au fost condusi timp de 55 de minute. Nielsen a facut cateva shimbari importante in a doua repriza dand roade si reusind sa intoarca scorul in favoarea lui.Aceasta partida a fost a-2-a victorie din acest an pentru Lyngy din toate cele 13 meciuri.

Hobro vine dupa 3 infrangeri consecutive in care echipa nu a jucat rau . reusind sa marcheze cate 2 goluri in meciurile cu Randers si Horsens.

Hobro in aceasta seara este obligata sa marcheze , rezulatul din meciul tur nu o ajuta deloc , dar tinand cont ca in ultimile 7 partide a primit cel putin 1 gol , este greu de crezut ca intr-un meci cu asa miza vor putea rezista 90 de minute. Pariem ambele marcheaza cota 1.70

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Juventus vs Lazio
Pronostic:
ambele marcheaza si peste 2.5 goluri (GG3+)
Cota
2.00
Lyngby vs Hobro
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.70
Cota finala: 3.40
Profit: 24.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro