Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

Fortuna

DANEMARCA: Superliga - Grupă campionat - Runda 35

Astazi , de la ora 19:00, Nordsjaelland primeste vizita lui Aarhus , in runda cu numarul 35.

Nordsjaelland trece pintr-o perioada extrem de dificila , in ultimele 5 partide a adunat doar 1 singur punct .

cota2.ro

Nordsjaelland etapa precedenta a pierdut contra liderului grupei, Midtjylland , dupa o partida in care s-au inscris 9 goluri. Elevii lui Pedersen au jucat in inferioritate numerica din minutul 10 , chiar si asa tot au reusit sa conduca pe tabela de scor timp de 55 de minute. Dupa minutul 55 , Nordsjaelland a cedat in aparare , Midtjylland reusind sa inscrie de 5 ori in 35 de minute , scorul final fiind 6-3. 

Aarhus etapa precedenta a reusit sa castige pe terenul celor de la Copenhaga , scor 4-2, elevii lui Nielsen reusind sa conduca pe tot parcursul meciului , fara a avea mari dificultati.

Chiar daca mai sunt doar 2 etape pana la finalul campionatului , lupta pentru locul 2 continua , Copenhaga fiind la doar 1 punct distanta de Aarhus.

Nordsjaelland in ultimele 5 meciuri a reusit sa marcheze doar in ultimul , iar in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu s-au marcat maxim 2 goluri. Oaspetii din aceasta seara au mare nevoie de o victorie pentru a-si consolida locul 2 , si la cum a aratat jocul in ultima perioada , au sanse destul de mari de a castiga cele 3 puncte . Tinand cont de statisticile gazdelor din ultimele partide si absentele pe care le au cele doua echipe, sunt de parere ca in aceasta seara , nu vom vedea mai mult de 3 goluri . Pariem sub 3.5 goluri cota 1.60


LETONIA: Optibet Virsliga - Runda 9

BFC Daugavpils si Spartaks se intalnesc astazi , de la ora 18:00, in runda 9 din campionatul Letoniei.

Rata de goluri in campionatul Letoniei este destul de mare , over 1.5 goluri are un procent de 100% iar over 2.5 goluri procent de 88%.

In ultimele 6 partide ale lui BFC Daugavpils , s-au marcat peste 2.5 goluri.

In ultimele 7 partide ale lui Spartaks , 6 dintre ele au fost peste 2.5 goluri.

Statisticile din ultimele partide dintre cele doua echipe , ne da o rata de 88% reusita la peste 2.5 goluri. Pariem la acest meci peste 2.5 goluri la o cota buna de 1.50


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Nordsjaelland vs Aarhus
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.60
BFC Daugavpils vs Spartaks
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro