Ponturi Pariuri Fotbal Lecce vs Brescia

BETFAIR EXCHANGE

Lecce vs Brescia

Ponturi si pariuri Italia, serie A, ora meciului: 22.45

cota2.ro


Informatii meci: Arbitru: Maresca F. (Ita), Stadion: Stadio Via del Mare (Lecce)


Un meci intre doua echipe care lupta pentru evitarea retrogradarii in aceste ultime 4 etape ramase in serie A. Brescia se afla la 5 puncte de Lecce si ambele se afla pe locuri de retrogradare, alaturi de Spal. Lecce are sanse mari sa sa apropie la doar un punct distanță de Genoa care are meci greu in deplasare la Sampdoria.


Miza meciului este destul de importantă, iar indisponibilitatile sunt multe si importante de ambele parti.


Pentru Lecce vor absenta accidentatii: Gianluca Lapadula, Luca Rossettin, Biagio Meccariello, Marco Calderoni, Filippo Falco și Jacopo Petriccione suspendat pentru cumul de cartonase.


Pentru Brecia vor absenta accidentatii: Andrea Cistana, Dimitri Bisoli, Jesse Joronen, Bruno Martella, Enrico Alfonso, iar Nikolas Spalek este suspendat.


Ca si concluzie:

Un meci cu miza pentru cele 2 echipe cu multe probleme de lot si cu cele mai slabe aparari din serie A, in care Lecce are prima sansa. Jocul poate fi unul circumspect in ciuda rezultatelor obtinute de ambele echipe in ultimele etape.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lecce vs Brescia
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro