Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.87

Superbet

FC Arges vs FC Mioveni

LIGA 2, ROMANIA, ora meciului: 19.30

cota2.ro


Meciul din play-off-ul Ligii 2 dintre FC Argeș și CS Mioveni, programat inițial astăzi, de la ora 20:00, a fost amânat după ce o persoană din cadrul clubului pregătit de Ionuț Badea a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Acesta este al doilea caz de COVID-19 din play-off-ul Ligii 2, după ”focarul” de la Petrolul Ploiești, unde au fost depistați pozitiv șase jucători și magazinerul echipei. 


Clasamentul actual este strans in momentul de față in liga a doua din Romania, iar Arges se poate apropia la 3 puncte de liderul actual, Uta Arad daca se va impune impotriva Mioveniului.


01.03. SCM Argesul Pitesti - CS Mioveni 1 - 1

2019. CS Mioveni - SCM Argesul Pitesti 2 - 0

2019. SCM Argesul Pitesti - CS Mioveni 2 - 0

2018. CS Mioveni - SCM Argesul Pitesti 0 - 1

2018.SCM Argesul Pitesti - CS Mioveni 0 - 1


In ultimele 5 meciuri directe au fost marcate cel mult 2 goluri si doar intr-un singur meci ambele echipe au reusit sa marcheze.


AC Milan vs Atalanta


Un duel foarte interesant intre doua echipe care se afla intr-o forma maxima. AC Milan este neinvinsa de ultimele 10 meciuri din toate competitiile, iar Atalanta de 18 jocuri consecutive.

Deși cota pe victoria Milanului este in scadere, acestia au probleme de efectiv, lipsind:

Bennacer I.(Cartonașe galbene), Castillejo S.(Accidentare musculară), Conti A.(Accidentare genunchi), Duarte L.(Accidentare musculară), Hernandez T.(Cartonașe galbene), Kjaer S.(Accidentare), Musacchio M.(Accidentare gleznă).

Obiectivele pentru cele 2 echipe sunt diferite, gazdele avand nevoie de cel putin 1 punct pentru a-si pastra locul 6, iar Atalanta se lupta cu Inter Milano pentru ocuparea locului secund din serie A.


PSG vs St. Etienne


PSG a fost declarată deja campioana Franței in urma deciziei federatiei de fotbal. PSG a avut 3 meciuri de pregatire fără gol primti, inaintea finalei din cupa Frantei contra celor de la St. Etienne, in timp ce acestia au avut 5 jocuri amicale, ultimele 2 fiind impotriva celor de la Anderlecht.

Un meci cu o miza importanta pentru ambele echipe in care victoria va aduce inca o cupa in palmaresul echipei.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Arges vs FC Mioveni
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.25
AC Milan vs Atalanta
Pronostic:
0-4 goluri
Cota
1.30
PSG vs âSt. Etienne
Pronostic:
St. Etienne +4.5 handicap asiatic
Cota
1.15
Cota finala: 1.87
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro