Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.84

BETANO

Gaz Metan vs FCSB


cota2.ro

Cota Gazului a inceput sa coboare dupa anuntul facut de Toni Petrea care a dat liber la 5 jucatori titulari care au contribuit la castigarea cupei Romaniei pentru FCSB. Asa ca, cel mai probabil Valentin Crețu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase, Dennis Man și Florinel Coman vor absenta de la acest meci, fara miza pentru ambele echipe.


Mediesenii vin dupa 4 infrangeri la rand, in care au reusit sa marcheze o singura data. Totusi, in confruntarile directe cu ros-albastrii acestia au reusit sa marcheze in ultimele 8 jocuri disputate pe teren propriu, iar in ultimul meci direct s-au impus cu 4-0.


Clinceni vs Poli Iasi


Clinceniul nu are voie sa faca pasi gresiti in conditiile in care se afla pe locul 2 in playout cu 29 de puncte, doar la un punct distanta de Hermannstadt, Sepsi si Voluntari. Tot gazdele au trecut pe 23 iulie printr-o verificare a starii de sanatate privind infectarea cu noul coronavirus, rezultate negative si imbucuratoare pentru jucatori si intregul staff, care se pot concentra asupra meciului cu alb-albastrii.


Insa Poli Iasi e o roca tare in jocurile din deplasare, reusind sa piarda doar la o diferenta de cel mult un gol, excluzand meciul din cupa cu Sepsi.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gaz Metan vs FCSB
Pronostic:
Gaz Metan peste 0.5 goluri
Cota
1.44
Clinceni vs Poli IASI
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.00
Cota finala: 1.44
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro