Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.19

BETANO

ROMÂNIA: Liga 1 - Grupă campionat - Runda 8

FCSB - CFR Cluj ora 21:45

cota2.ro

Mai sunt doar 2 etape pana la finalul campionatului , iar formatia din gruia ocupa locul 2 , cu 1 punct mai putin decat Universitatea Craiova.

Tinand cont ca in aceasta runda Universitatea Craiova va avea un meci teoretic usor contra ehipei giurgiuvene , echipa care nu s-a antrenat in ultimele zile asteptand rezultatele noilor teste covid , CFR Cluj este obligata sa castige cele 3 puncte in aceasta seara pentru a avea sanse reale la castigarea campionatului in ultima etapa , unde o va intalnii pe Craiova. Jocul echipei din gruia scartaie cel putin in ultima etapa jucata contra celor de la FC Botosani , meciul fiind unul foarte slab , singurul gol fiind marcat dintr-un penalty acordat foarte usor. In acest meci CFR-ul este obligata sa marcheze , si sunt de parere ca vor risca foarte mult in anumite momente, lasand spatii libere in defensiva de care ar putea profita atacantii Fcsb-ului. Pariem ambele marcheaza cota 2.20

ELVEŢIA: Super League - Runda 35

Thun - Basel 21:30

Lupta tare pentru evitarea retrogradarii in Elvetia , Thun si Sion sunt la egalitate de puncte cu 2 etape inainte de terminarea sezonului.

Thun o intalneste pe Basel in aceasta seara de la ora 21:30, echipa care si-a asigurat locul 3 in campionat , gazdele avand o sansa buna de a castiga cele 3 puncte.

Sion va avea o partida destul de dificila cu liderul Young Boys , oaspetii au nevoie doar de 1 punct in aceasta partida pentru a castiga campionatul matematic.

In 2020 , Thun nu a pierdut nici-un meci pe teren propriu , si sunt sanse foarte mici sa se intample in aceasta seara , chiar daca intalneste un adversar mai valoros. Pariem la acest meci 1x cota 1.45


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
2.20
Thun vs Basel
Pronostic:
1x
Cota
1.45
Cota finala: 3.19
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro