Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

BETANO

1.Luzern-Young Boys

De la ora 19.00 avem sferturile de finala in Elvetia.Young Boys o echipa intr-o forma de invidiat joaca in deplasare la Luzern o echipa mult mai slaba pe care a tot invins-o in meciurile directe.

cota2.ro

In optimi ,Young Boys a trecut de Zurich cu scorul de 4-0 iar Luzern de Grasshoppeers cu scorul de 1-0 si acesta castigat tocmai in minutul 83.

Prin urmare voi merge simplu un solist pe campioana Elvetiei pentru ca este echipa mai valoroasa,mai puternica si care isi doreste sa realizeze eventul anul acesta.

2.HJK-Lahti

Al doilea meci de pe bilet il voi juca din Finlanda.In etapa cu numarul 7 avem o intalnire intre ocupanta locului 3 HJK si ocupanta locului 8 Lahti.

Un meci realmente simplu daca ne uitam putin peste statistici si forma prin care trec.

In ultimele 5 meciuri disputate ,HJK are 3 victorii,o infrangere si o remiza chiar in ultimul meci disputat iar Lahti 2 victorii,o infrangere si 2 remize.In meciurile directe,cel putin in ultimele 5 HJK s-a impus de 4 ori de fiecare data castigand la scor.Meciurile dintre cele doua de regula produc foarte multe goluri.

Prin urmare o sa merg si acest meci tot solist.Cred ca vom avea goluri in ambele reprize si e de incercat pentru o cota mai mare si un pariu pe goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Luzern vs Young Boys
Pronostic:
2
Cota
1.44
HJK vs Lahti
Pronostic:
1
Cota
1.24
Cota finala: 1.79
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro