Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Superbet

Man Utd. vs Copenhaga


cota2.ro

Ole Gunnar Solskjaer nu-si va permite o formație ”experiment” in fata danezilor care s-au calificat surprinzator in sferturile Europa League dupa remondata cu turcii de la Basaksehir.

Manchester a inceput foarte bine sezonul dupa perioada de pauza, dar a clacat în fata celor de la Chelsea in semifinala FA Cup.


Antrenorul danezilor, Solbakken e conștient de forta ofensiva a diavolilor, iar in conferinta a declarat ca incearca solutii tactice de stopare a unor jucători precum Bruno FernandesMason GreenwoodAnthony Martial si Marcus Rashford.


Inter Milan vs Leverkusen

LEVERKUSEN a pregătit caleasca catre Milano, acolo unde o va intalni pe Inter, echipa care nu a mai primit gol in ultimele 5 meciuri din toate competitiile.

In ciuda rezultatului foarte bun obtinut in Scotia contra celor de la Rangers, acestia au aratat in retur o prestatie lamentabila, plictisitoare in ciuda numarului de ocazii afisat de site urile de statistici.

HANDANOVIC a sustinut in conferinta de presa ca se afla intr o forma buna, atat el, cat si coechipierii lui, iar Alexis Sanchez s a înțeles cu Manchester United si a semnat transferul permanent la Inter.

Cert e ca nemtii vor avea un meci greu pe San Siro.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester utd vs Copenhaga
Pronostic:
Copenhaga +2.5 handicap asiatic
Cota
1.42
Inter vs Leverkusen
Pronostic:
1x (super cota)
Cota
1.35
Cota finala: 1.92
Profit: 3.68
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro