Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

Superbet

Rostov vs Zenit


cota2.ro

15 goluri in ultimele 5 meciuri directe marcate de Zenit in poarta celor de la Rostov e o statistica destul de impresionanta.

Zenit a inceput campionatul in forta cu o victorie in deplasare in fata lui Rotor, acolo unde a castigat fara sa primeasca gol.

Rostov a reușit sa se impuna si ea in prima etapa din noul sezon din prima liga rusa, chinuit, in fata modestilor de la Tambov.

Rostov va avea in fata un adversar in forma maxima care a scumulat 5 victorii in ultimele 5 jocuri si se prefateaza a fi un duel dezechilibrat.


Manchester City vs Lyon


Lionezii au reușit sa se califice in semifinele ligii in ciuda infrangerii din Italia, in fata lui Juve. Golul lui Ronaldo cu stangul din afara careului nu a fost îndeajuns pt o calificare.

Cetățenii au avut un meci facil contra Realului, care nu s a regasit si care l a scos vinovat, pe buna dreptate, pe fundasul francez, Varane, care a clacat decisiv la cele 2 goluri ale englezilor.

Sansele ca City sa câștige sunt foarte mari, insa, in meciurile directe cu francezii de la Lyon nu au reusit sa se impuna pana acum. Totusi, tin sa cred, ca 1.20 la victorie pentru City e destul de neatractiva.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rostov vs Zenit
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.35
Manchester City vs Lyon
Pronostic:
Lyon +3.5 handicap asiatic
Cota
1.25
Cota finala: 1.69
Profit: 2.07
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro