Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

Superbet

Psg vs Bayern Munich


cota2.ro

Franța și Germania aduc în prim plan protagonistele finalei ligii campionilor.

Desi Bayern e o mașinărie de goluri, Psg are o apărare impecabila care a reușit sa primească doar 5 goluri în actuala ediție a UCL, deși adversarii au fost pe măsură.

Bayer vine după 26 de meciuri fără înfrângere, din care 25 din ele sunt victorii, iar parizienii au 12 victorii consecutive în toate competițiile, o statistica remarcabila la nivelul ambelor echipe.

Meciul de azi promite spectacol, dar putem sa credem cu toții ca Bayern nu va proceda în aceeași maniera în care a făcut o cu Barcelona.


Monaco vs Reims


Nico Kovak este noul antrenor al lui Monaco, echipa care și a reintregit un lot puternic după transferurile făcute, dar și după sfarsiturile de împrumut, în care au revenit jucători precum Sedibe, Oyenkuru, Chadli și Barreca, iar Ben Yedder își păstrează tricoul de titular tot în principat.

Însă Bakayoko și Adrien Silva se întorc la echipele lor din împrumut, iar portarii Subasic și Benaglio au părăsit barcă roș - alba.

Desi Reims s a întărit cu jucători precum Berisha, venit de la Lazio și cu atacantul Tasos Donis de la Stuttgart, Monaco nu a mai pierdut în fata acestora de 6 meciuri consecutive

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Psg vs Bayern München
Pronostic:
Sub 4.5 goluri
Cota
1.35
Monaco vs Reims
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.00
Cota finala: 1.35
Profit: 0.35
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro