Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

Superbet

Besiktas vs Paok


cota2.ro

Cele 2 echipe se înfrunta azi pentru a ajunge în grupele ligii campionilor, dar intr un alt format. Se va juca un singur meci, pe teren neutru pe Stadio Toumba.

Fata de Paok, care a reușit sa prindă un meci de pregătire cu o adversara din Grecia din același eșalon, Besiktas nu a mai jucat de o luna de zile.

Cred ca Besiktas va trata cu multa grija acest meci din prisma lipsei de meciuri din ultima luna, dar și din cauza apărării perfecte ale grecilor, care au reușit sa păstreze poarta intacta în ultimele 6 meciuri.


Arsenal T. Vs Khimki


Khimki a inceput cu stângul experienta în prima liga rusa, reușind un singur punct in cele 4 etape disputate, neavând adversari asa de renumiți.

Arsenal s a impus în ultimul joc contra celor de la Dinamo Moscova cu 2-0, reușind sa iasă din criza rezultatelor slabe.

Ultima întâlnire din cele 2 echipe a fost în 2015, în care Arsenal s a impus cu 2-0.


Shakhtar vs Dinamo Kiev

Super cupa Ucrainei pun în scena doar dintre cele mai puternice echipe ale campionatului ucrainian. În meciurile directe Shakhtar s a impus de 31 de ori, Dinamo Kiev în 17, iar în 8 dintre acestea s a încheiat cu remiza.


Shakhtar a trecut cu bine de umilință produsa în semifinalele ligii campionilor în fata lui Inter, în care Lukaku și Lăutari, au făcut ce au vrut cu apărarea acestora.

Ambele echipe au reușit victoria în campionat, iar meciul va pune în lumina 2 echipe cu pofta de joc.

Schimbările din primul 11 ale lui Shakhtar ar putea un plus pentru acest joc.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Besiktas vs Paok
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.28
Arsenal T. vs Khimki
Pronostic:
1x
Cota
1.26
Shaktyor vs Dinamo Kiev
Pronostic:
NGG4+
Cota
1.30
Cota finala: 2.10
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro